Cropped landscape
Sport
13 év után nyernék meg a kupát
2018-03-1523:59
2005 után ismét elhódítaná a férfi röplabda Magyar Kupát a Kazincbarcika. Szabó Dávid, az NB1 alapszakaszát veretlenül teljesítő együttes játékosa úgy véli, eljött az ideje, hogy ismét büszkék lehessenek a város lakosai. 
Szombaton és vasárnap rendezik Érden a röplabda Magyar Kupa idei döntőit és bronzmérkőzéseit. Szombaton a férfiaké a pálya, 15 óra 30 perckor a korábbi 18-szoros győztes Kaposvár a Pénzügyőrrel csatázik a bronzéremért, 18 órától pedig a Kazincbarcika és a Kecskemét küzd meg az első helyért. A barcikaiak 11 év után lesznek ismét a döntő résztvevői, azonban az idei bajnoki teljesítményük /20 meccs 20 győzelem/ alapján a kupa nagy esélyesei.
 
„Természetesen ilyen hosszú idő után azért ez mindenkinek egy dopping lehet, mind a csapatnak, mind a városnak. Nagyon szeretnénk hazavinni ezt a kupát Barcikának, mert már nagyon várják. Próbálunk majd mindent megtenni érte, hogy haza is vigyük” 
 - mondta az ECHO TV riporterének Szabó Dávid, a Vegyész RC-Kazincbarcika játékosa.
 
A Vegyész játékosa azt is hozzátette, hiába győzték le a bajnokságban kétszer is a Kecskemét csapatát, nem lehetnek nyugodtak. Tekintve, hogy a döntő egy mérkőzésen dől el, ezen bármi megtörténhet.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ