Cropped landscape
Sport
Az MTK gólja még sokat érhet
2018-03-1523:50
Kemény visszavágóra számít az NB II listavezető MTK együttese az Újpest labdarúgó csapata ellen a Magyar Kupa negyeddöntő visszavágóján. Feczkó Tamás vezetőedző szerint az MTK-nak mindenképpen tovább kell jutnia.
Nagy csatában, egy második félidei gól után 2-1-re győzött az Újpest labdarúgó csapata NB II-es listavezető MTK ellen a Magyar Kupa negyeddöntő első mérkőzésén. Bár előnyben a lila együttes, de az MTK gólja még sokat érhet. 
 
„Két egyenrangú csapat lépett pályára, az Újpest egy góllal jobb volt, hiszen rutinosabb és tényleg jobb játékosok alkotják, olyanok, akik hétről hétre NB I-ben kell, hogy bizonyítsanak. Lehet, hogy ez döntött de a visszavágón ez nem lehet kifogás, hiszen mindenképpen tovább szeretnénk jutni”
- értékelt stábunknak Feczkó Tamás, az MTK Budapest vezetőedzője.
 
Kanta József szerint cél a magyar kupa döntő.
 
„A kupában van egy kemény visszavágó, de hát erre számítottunk, azért mert ingyen nem adják a kupadöntőt meg a kupa győzelmet, ahogy az NB2-es bajnoki sikert sem adják ingyen, azért is meg kell dolgozni. Úgyhogy a céljaink nem változtak és minden esélyünk meg van arra, hogy elérjük ezeket” 
 - nyilatkozta stábunknak Kanta József, az MTK labdarúgója.
 
Az MTK a visszavágóig sem unatkozik, ugyanis már pénteken az NB2-ben a Budafok csapatához látogat. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ