Cover
Belföld
Németh Szilárd: A nemzetbiztonsági bizottság nem nyomozóhatóság
2018-03-2020:01
németh szilárd, Nemzetbiztonsági bizottság
A Fidesz nem vett részt a nemzetbiztonsági bizottság ülésén, pedig az ellenzéki képviselők szerint tárgyalni kellett volna a Kósa-ügyet vagy Márki-Zay Péter számítógépén talált kémprogram ügyét is. Németh Szilárd szerint ezek fedőakciók, a "nemzetbiztonsági bizottság nem nyomozóhatóság, nem értem, hogy mit kellene csinálni egy hírlapi hírrel a bizottság ülésén". A testület alelnöke hozzátette: az ellenzék képviselői szétverik az ülést és hazug állításokkal próbálnak foglalkozni, ez pedig nem engedhető meg. 
Szó volt arról is, hogy Bangóné Borbély Ildikó azt állítja, hogy Németh Szilárd körzetében 23 jelölő párt ívein elhunyt személytől származó ajánlás található, illetve egy részük megegyezik a Németh Szilárd által leadott aláírásokkal. A politikus szerint ez egy hazug állítás és feljelentést tett ma ebben az ügyben. Németh Szilárd hangsúlyozta: bele akarják keverni őt egy választási botrányba.

Felidézte: Budapest több kerületében is felbukkant ez a vád, így szerinte egy megszervezett lejárató kampányról van szó. Sok esetben hivatkoznak a helyi választási bizottságra, pedig a bizottság csak ma ülésezik ebben a kérdésben. Ha ilyen döntést hozott volna a bizottság, akkor a rendőrség már kopogtatott volna nálam - szögezte le.

Teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ