Cover
Belföld
A Fidesz az izraeli nagykövet közbenjárását kéri a Soros-hálózatot leleplező hangfelvétel kiadása miatt
2018-03-2114:47
fidesz, soros-hálózat, izrael
A Fidesz-KDNP Izrael budapesti nagykövetének Yossi Amraninak a közbenjárását kéri annak érdekében, hogy a magyar kormány megkaphassa a The Jerusalem Posttól a Soros-hálózatot leleplező hangfelvételt - jelentette be Hollik István a KDNP országgyűlési képviselője szerdán Budapesten.
A Fidesz-KDNP nevében szerdán személyes találkozót kért a diplomatától, azért, hogy átadhassa az erről szóló levelet - közölte a politikus. Mint elmondta: abban kérik a nagykövet segítségét, hogy a magyar kormány megkaphassa azt a hangfelvételt, amely bizonyítja, a Soros-hálózat nemzetbiztonsági szempontból veszélyes módszerekkel akarja megzsarolni Magyarországot. 

A lap oknyomozó munkájának köszönhetően készült egy hangfelvétel, amiből kiderül, hogy Dénes Balázs, az egyik Soros-szervezet vezetője a német kormányon és német vállalatokon keresztül akarja megzsarolni Magyarországot. Ezzel akár kockára téve több tízezer magyar ember munkahelyét is - jelentette ki Hollik István. A nagykövetet közbenjárását a súlyos nemzetbiztonsági kockázatokra tekintettel kérik - mondta a kereszténydemokrata politikus.

MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ