Cropped landscape
Belföld
Angard: Döbbenetes, hogy a Migration Aid szerint Orbán Viktor Moszad-ügynököt küldött rájuk
2018-03-2119:54
Migration Aid, soros györgy, bayer zsolt, Siewert András, Magyar Idők
Elképesztő a Migration Aid operatív igazgatójának Bayer Zsoltra valamint a Magyar Időkre tett kijelentése - így reagálta Gajdics Ottó főszerkesztő a Siewert András sajtótájékoztatóján elhangzottakra az ECHO TV Angard című műsorában. Szarvas Szilveszter a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese döbbenetesnek tartja Siewert sejtését, miszerint az ügy mögött a Moszad és Orbán Viktor áll. 
Pontosan ugyanazt tudom mondani, mint amikor 2006-ban a Népszabadság egyik újságírója megkérdezte tőlem, igaz-e, hogy mi szerveztük az MTV-székház elleni ostromot
- reagált Gajdics Ottó a Magyar Idők főszerkesztője arra, hogy a Migration Aid operatív igazgatója Siewert András azt állítja, Bayer Zsolt és a kormánypárti sajtó titkosszolgálati háttérrel próbálta lejáratni a szervezetet.

Gajdics szerint Siewert András nem normális, és nem érti, honnan szedte ezt a baromságot. A főszerkesztő ugyanakkor érti Siewert reakcióját, hogy próbálja kimosdatni magát az ügyből, miután napvilágot láttak a Sorosról tett igen súlyos kijelentései, de eközben meg olyat állít, ami 
egyszerűen nonszensz.
Gajdics Ottó jelezte, nem fedi föl az informátorukat, ez ugyanis alaptörvénye az újságírásnak. Közölte, Bayer Zsolt megteszi a megfelelő jogi lépéseket annak kapcsán, hogy Siewert azt állította róla, hogy titkos ügynök. 
Szarvas Szilveszter a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese megdöbbentőnek nevezte, hogy Siewert a plüssfigurák előtt megtartott sajtótájékoztatón közölte, izraeli titkos ügynököket sejt a háttérben. 
Böcskei Balázs politikai elemző azt furcsállja a dologban, hogy a Soros-szervezetek közé sorolt hazai portálok nem védték meg a Migration Aid képviselőjét. 
Tóth Csaba a Republikon Intézet stratégiai igazgatója úgy látja, túl sok figyelmet kap a Migration Aid, ahhoz képet, hogy két hét múlva választások lesznek. 

A teljes adás: 
ECHO TV - A nemzet hangja - Angard
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ