Cropped landscape
Belföld
Fideszesek fölakasztását, meglincselését, „fölszúrását” követeli a Gyurcsány-párt politikusa
2018-03-2112:20
Minősíthetetlen stílusban gyalázza és akasztással fenyegeti a kormánypárti választókat Kroutil Gyula, az MSZP és a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció XVII. kerületi politikusa – hívta fel a figyelmet a kerületi Fidesz. A gyurcsányista Kroutilnak a Facebookon gurult el a gyógyszere, és tört elő belőle a bolsevik terrorista, a Tanácsköztársaság évfordulójához méltó akaszthatnék -írja a PestiSrácok.
Az MSZP-DK XVII. kerületi politikusai likvidálnák ellenfeleiket. Állítsuk meg őket! Elég volt a baloldal gyűlöletkampányából! Rákosmente országgyűlési képviselőjét és polgármesterét például felakasztaná, a Fidesz szimpatizánsait pedig felszúrná, gépfegyverrel likvidálná Kroutil Gyula, az MSZP és a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció XVII. kerületi politikusa, közös önkormányzati képviselőjelöltje, a helyi DK elnökségi tagja, Facebook-oldalának szerkesztője
– olvasható a helyi Fidesz közleményében. Kroutil Gyula Facebook-bejegyzései még az indulatos olvasóknak is meghökkentőek lehetnek. Ilyeneket írt a láthatóan gyilkos indulatokkal teli Kroutil:

  • „Száradjon le minden kéz, amelyik a Fideszre tette az X-et.”
  • „Olyanok, mint a filmeken a zombik, csak jönnek, jönnek, és kattog a gépfegyver, ezek meg csak jönnek…”
  • „Nagyon remélem, hamar meg is döglesz és hidd el, boldogan fogjuk körbeállni sírodat, hogy lehugyozhassuk.”
  • „Szeretném, ha a szar is megállna benned a félelemtől, hogy a fellázadt emberek téged is felszúrnak.”
Riz Leventéről, a XVII. kerület fideszes polgármesteréről úgy nyilatkozott az MSZP-DK jelöltje:

Ha megbuknak, börtön vagy akasztófa lesz a vége számára. Egy más korban csak az lenne a kérdés, hogy főbelövi vagy felakasztja-e magát.
A katolikus egyházról is megvan a maga balosan „civilizált”, européeren demokrata véleménye:

A katolikus egyház a világ legrégebbi, legsötétebb, legaljasabb bűnszervezete, háborúk kirobbantója, emberek millióinak megkínzója.
Kroutil egyébként nem mostanában kezdte az internetes ámokfutását. Már 2014-ben botrányt kavart, amikor Wittner Mária ötvenhatos szabadságharcosról, halálraítéltről, a forradalmi cselekedetei miatt 13 évet börtönben raboskodó asszonyról azt írta: „A Wittner kurvát mikor viszik már el bilincsben”.
Kroutil Gyula nem az egyetlen hivatásos gyűlölködő a Gyurcsány-párt háza táján. Terbócs László XVII. kerületi baloldali politikus, az MSZP-DK önkormányzati képviselőjelöltje is megfenyegette a közösségi oldalon a másként gondolkodó embereket:

Húzzad meg magad, mert a jövőben jövünk érted. Nekünk ti csak gecik vagytok, ahogy a Simicskátok mondta. Megtalállak nyugigumi. 
A Facebook ezeket a gyűlöletkeltő tartalmakat természetesen nem törölte, ugyanakkor rendre eltávolítja azokat a bejegyzéseket, amelyek Soros György tervéről, a migránsok betelepítéséről, erőszakos cselekedeteiről, a nyugat-európai nagyvárosok romló közbiztonságáról szólnak. A migránspárti Soros-jelöltek gyilkosságra, erőszakra, lincselésre buzdító bejegyzései viszont a jelek szerint maradhatnak, ezek beleférnek a liberális Facebook-diktatúrába. A politikai ellenfeleit akasztani vágyó, ám a betelepítéseket támogató politikusokat a Facebook megvédi – írta a Fidesz XVII. kerületi szervezete.

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ