Cropped landscape
Belföld
Orbán Viktor: A Soros-birodalmat ki kell szorítani Magyarországról
2018-03-2116:17
orbán viktor, soros györgy, agrár
Egy magyar gazdánál vendégeskedett a miniszterelnök Bokodon, ahol Orbán Viktor arról beszélt, hogy Magyarország előtt két lehetőség van: ha Soros György jelöltjei alakítanak kormányt, akkor a pénzt el fogják venni és oda fogják adni a bevándorlóknak. A gazdáknak elmondta azt is, hogy az ellenzéki jelöltek nem agrárországot, hanem bevándorlóországot építenének. A miniszterelnök nyilatkozott a helyi televíziónak is, ahol arról beszélt, hogy a Soros-birodalmat ki kell szorítani Magyarországról.
A következő évek fontos feladatának nevezte a Soros-féle birodalom Magyarországról kiszorítását Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Komárom-Esztergom megyei Kisbéren a Híd Televíziónak adott nyilatkozatában. A parlamenti választás tétjéről a kormányfő azt mondta: a kérdés az, hogy nemzeti kormány lesz-e vagy pedig Soros György jelöltjei fognak kormányt alakítani. Magyarország egy értékes ország - folytatta Orbán Viktor -, "másoknak is fáj rá a foguk", különösen most, hogy az ország egy átmenő útvonala volt a délről érkező migránsáradatnak, de "Magyarország a kerítésével megvédte saját magát, és megakasztotta a migrációs hullámot". 

Szerinte vannak olyan, elsősorban Soros György birodalmához tartozó szervezetek, amelyek ma azon dolgoznak, hogy lebontsák a határkerítést, Magyarországból pedig bevándorlóországot csináljanak. "Ha bevándorlóország leszünk, akkor nem Magyarország lesz az első, hanem majd a migránsok meg a bevándorlók meg Soros György tervei" - fogalmazott. Azonban "mi azt szeretnénk, ha továbbra is azok lennének többségben Magyarországon, akiknek Magyarország az első" - jelentette ki, majd hozzátette: ehhez nemzeti kormányra van szükség. A miniszterelnök jelezte, bízik abban, hogy a falusiak és a kisvárosokban élők is átlátják ennek az ügynek a fontosságát. A kisebb magyar települések is rendkívül fontosak ugyanis a jövő szempontjából - hangoztatta Orbán Viktor. 

Szerinte az április 8-i választási döntés minden egyes település saját sorsa szempontjából is fontos, a magyar falvaknak és kisvárosoknak van jövőjük, ezeket a helyeket fejleszteni, erősíteni és biztatni kell. Úgy összegzett: a választás igazi tétje, hogy a forrásokat a falvakra, a kisvárosokra fordítják-e vagy pedig bevándorlóországot építenek. Orbán Viktor elmondta: szerdán a választási kampány, a "tavaszi hadjárat" keretében látogatott a Kisbért is magában foglaló választókerületbe, ahol a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje, Czunyiné Bertalan Judit mellett kampányolt. Kisbér mellett járt Bokodon, Dadon, Császáron és bakonyi településeken.
Orbán Viktor Kisbéren az emberek elé is kiállt, ahol arról beszélt, hogy az országnak nemzeti lelkületű képviselőkre van szüksége. Az erről készült videó ITT nézhető meg.

A miniszterelnök egy helyi óvodába is ellátogatott, ahol lyukasórát tartott a kicsiknek.

ECHO TV, MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ