Cropped landscape
Belföld
Puskás Imre: A választás után beterjesztik a Stop Sorost
2018-03-2120:05
Puskás Imre, napi aktuális
Ki kell szorítani a Soros-szervezeteket a magyar közéletből, ezért a választások után az elsők között fogja a Fidesz a Stop Soros törvénycsomagot beterjeszteni – mondta Puskás Imre, a kormánypárt szóvivője Napi aktuális című műsorunkban. A politikus szerint a Migration Aid nevű szervezetről kiderült, hogy illegálisan gyűjtött adatokat a migránsokról, hogy azt valamilyen célból felhasználja.
Siewert András, a szervezet vezetője valószínűleg kétségbe van esve és ezért össze-vissza beszél és ezért mindenkit vádol - mondta a Fidesz szóvője. Hozzátette: közben arról van szó, hogy ők gyűjtöttek illegálisan adatokat. Reméljük, hogy a hatóság számára nyilvánvalóvá válik, hogy milyen adatot gyűjtöttek, kiknek gyűjtötték és kiknek továbbították ezeket az adatokat.
Soros György befolyást akart szerezni Magyarországon, óriási anyagi ráfordítás árán próbálja érvényesíteni az érdekeit civil szervezetein keresztül. A tőzsdespekuláns célja az, hogy Magyarországon olyan kormány legyen, amely támogatja az ő szándékait
- mondta Puskás Imre.

Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke a Napi aktuálisban elmondta, hogy a hatóságnál vezetett nyilvántartásban nincsen feltüntetve a Migration Aid adatkezelése, így nem lehet tudni, hogy mi az igazság. A vizsgálat során kiderülhet, hogy jogszerű adatkezelésről van-e szó, vagy nem.
A Migration Aid vezetője szerdai sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy csak olyan információkat gyűjtöttek, amelyek a segélyezési munkájukhoz volt szükséges. Péterfalvi Attila szerint az is jogszerűtlen, ha nem a szabályoknak megfelelően történt. Elmondta azt is, hogy például a ruhaméret is személyes adatnak minősül.

Soros zsoldosseregei folyamatosan támadják Magyarországot

A Fidesz szóvivője szerint "Soros zsoldosseregei" itthon és Brüsszelben is folyamatosan támadják Magyarországot. Puskás Imre csütörtökön a közmédiának nyilatkozva azt mondta: szerdán az Európai Parlament alkotmányügyi bizottsága az utolsó simításokat is elvégezte a Soros-jelentésen. A szóvivő szavai szerint Soros zsoldosai Brüsszelben egy újabb, Magyarországot elítélő jelentéssel készülnek, és mindent megragadnak, hogy minden fórumon, minden alkalommal lejárassák Magyarországot. Ez beavatkozás a magyar választási kampányba, amit azért tesznek, mert egy bevándorláspárti, ellenzéki kormányt szeretnének április 8. után Magyarországon látni, egy olyan kormányt, amely velük együtt majd lebontja a határzárat, és végrehajtja a migránsok betelepítését - fogalmazott Puskás Imre.

Teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ