Cropped landscape
Belföld
Anális közösüléssel fenyegette meg beosztottját Vona Gábor helyettese + HANGFELVÉTEL
2018-03-2218:23
pesti, srácok, vona, gábor
Három újabb botrányos hangfelvétel került a PestiSrácok.hu birtokába, amelyeken a Jobbik második embere, Janiczak Dávid ózdi polgármester bemutatja, milyen ember is ő valójában; hogyan viselkedik, amikor azt hiszi, a nyilvánosság nem látja, nem hallja őt. A felvételek közös jellemzője, hogy mindegyiken eldobható, ócska használati tárgyakként beszél a nőkről – úgy, ahogy egy jóérzésű ember az állataival sem szokott. Vona Gábor helyettese az első felvételen tanújelét adja, mennyire undorodik a csúnya nőktől, a másodikon egy neki szerelmet valló hölgyről beszél gyalázatos stílusban, a harmadikon pedig minősíthetetlenül trágárkodva anális közösüléssel fenyegeti meg saját női beosztottját, ha nem teszi, amit ő mond - írja a PestiSrácok.
A Pesti Srácok egyik hétfői cikkében– mintegy bemelegítésként – bemutatták, milyen primitív, politikai vezetőhöz méltatlan stílusban beszél a nőkről a magának éppen titkárnőt választó Janiczak Dávid, Ózd polgármestere, a Jobbik alelnöke. Már abból a rövid felvételből kitetszett, hogy Janiczak nem tekinti egyenrangú félnek a nőket: lenézi, használati tárgyként tekint rájuk, és képtelen különválasztani hivatását nemi vágyaitól. A PestiSrácok.hu által most közzétett három újabb, szintén 2016-ban készült felvételrészlet viszont még drámaibb képet fest a fiatal városvezetőről. Janiczak ezeken újabb mélységeket ostromol a nők lenézése, gyalázása terén. Az elsőn azért alázza porig (igaz, a háta mögött) egy támogatóját, mert nem néz ki szerinte elég jól.

 • Munkatárs: Hát ez nagyon mellettünk van ez a…
 • Janiczak: Pedig egy csúnya… nőnek sem néz ki…
 • Munkatárs: Könnyebb átugrani, mint megkerülni…
 • Janiczak: Na de az ilyeneket kell majd a bálon megtáncoltatni.
 • Munkatárs: Na de az IZÉT is nem megtáncoltattam?
 • Janiczak: Csak poénból is hogyne táncoltatnám meg!
Tehát hiába jobbikos a szóban forgó hölgy – mivel nem elég szép Janiczak szerint, ezért csak poénból, a vicc kedvéért kell megtáncoltatni, amúgy viszont szinte már hányingere van tőle. A szavazata majd jól jön valamikor, gondolhatja. Az ózdi polgármester szemében a jelek szerint ezek a – szerinte nem előnyös külsővel rendelkező – nők nem is igazi nők.

A második felvételen Janiczak egy neki írt szerelmes levélből idéz az alpolgármesternek, akivel a jelek szerint igencsak egy húron pendülnek – már ami a nők gyalázását, lenézését illeti. A polgármester, aki hallhatóan büszke rá, hogy nagy rajongótáborral rendelkezik a hölgyek körében (cikksorozatunk nyomán ez talán majd változik – A szerk.), ismét minősíthetetlen stílusban filozofál a nőkről. Ezúttal is egy neki nem tetsző hölgy került terítékre, aki levelében szerelmet vallott Janiczak Dávidnak. Mi a teendő ilyenkor? Nosza, olvassunk föl részleteket a szerelmes levélből az alpolgármesternek. Hiszen erre van a munkaidő, ezért fizetik a polgármestert és helyettesét (közpénzből), hogy a polgármester szerelmes leveleit olvasgassák, és jókat röhögcséljenek egy szegény lány érzésein, külsején. És, persze, fontos tisztázni azt is egy ilyen beszélgetés során, hogy úgyse fogja senki „megdugni” az illető hölgyet, mert Janiczaknak nem tetszik. Egy jó tulajdonsága viszont van az illető nőnek: nem lépne félre, mivel Janiczakék szerint senkinek nem kell ilyen csúnya lány. Az egész nyomorult szóváltást pedig polgármesterhez, Jobbik-alelnökhöz méltóan trágár kifejezésekkel, szexista poénokkal kell tarkítani.

A harmadik felvételrészleten Janiczak Dávid a saját akkori kabinetfőnökével, Bézsenyi Bernadettel beszélget – már ha ezt a produkciót egyáltalán lehet beszélgetésnek nevezni. Janiczak megfenyegeti a nőt, hogy análisan megerőszakolja, ha eljár a szája, és elmond valamit egy bizonyos Alexának és Petinek. (A nő egyébként ma már nem dolgozik Janiczak mellett.) Ehhez a szöveghez több kommentár nem kell, minden szava önmagáért beszél. Ez az ember, Janiczak Dávid egy 35 ezres város első embere, vezetője, nem mellesleg Magyarország második legnépszerűbb pártjának, a Jobbiknak a második számú vezetője, Vona Gábor dédelgetett embere. Hogy meddig még, az hamarosan kiderül...

 • Janiczak: Igen, de ezt neked nem szabad tudni
 • Bézsenyi Bernadett: Jó.
 • Janiczak: Alexának sem, meg Petinek sem.
 • Bézsenyi: Oké, senkinek nem mondok semmit!
 • Janiczak: Oda dobod föl a pi**ádat!
 • Bézsenyi: Hagyjál már!
 • Janiczak: Szárazon k*rlak se**be az összes fa***al!
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ