Cropped landscape
Belföld
Kovács Zoltán: A Soros-hálózatban Magyarország ellen aknamunka folyik
2018-03-2220:00
kovács zoltán, soros hálózat, fidesz, kampány
A Soros-hálózat igazán súlyos probléma, az elmúlt napokban lehullott a lepel a tevékenységükről. Azt gondolom, hogy a miniszterelnök és Magyarország ellen aknamunka folyik, ez teljesen nyilvánvaló - jelentette ki Kovács Zoltán az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. A kormányszóvivő hozzátette: teljesen egyértelmű bizonyítékok vannak arról, hogy hogyan befolyásolják Soros emberei Brüsszelben azokat a jelentéseket, amik Magyarországgal kapcsolatban készülnek.
A politikai lobbi nem a civil szervezetek dolga, jogvédő szervezeteknek álcázva itt konkrét pénzügyi és politikai érdekek mentén történik befolyásolási kísérlet - hangsúlyozta a kormányszóvivő. Felidézte: a Stop Soros törvénycsomagban leírták azokat a kereteket, ami miatt szigorítani kell a szabályozást. A kiskapukat be kell zárni, hogy civil szervezetek ne dolgozhassanak politikai és gazdasági célokért.

Azzal kapcsolatban, hogy az Európai Parlament alkotmányügyi bizottsága Magyarországot elmarasztaló döntést fogadott el, a kormányszóvivő elmondta, hogy az időzítés "semmiképpen nem véletlen".
Teljesen nyilvánvaló, hogy boszorkányüldözés folyik Magyarország ellen és teljesen nyilvánvaló a Soros-szervezetek szerepe ebben. Elfogulatlanságot ettől a jelentésről nem lehet várni
- jelentette ki Kovács Zoltán. Beszélt arról is, hogy az országot egy olyan nem létező etalonhoz próbálják hasonlítani, amit semmilyen más országban nem próbáltak még ki.

Teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ