Cropped landscape
Belföld
Németh Szilárd: Csak ócska színjáték az ellenzéki huzavona
2018-03-2206:01
A hónapok óta tartó ellenzéki huzavona csak egy ócska, a választókat megtéveszteni szándékozó színjáték - mondta a Magyar Hírlapnak adott interjúban Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke.

A csütörtöki lapszámban hangsúlyozta: ők az embereket akarják elérni, nem pedig azt hallgatni, hogy kinek kivel kellene összefogni a Soros-féle elképzelések megvalósítására.      
   
 Arra a felvetésre, miszerint az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek kifogásolják, hogy Orbán Viktor nem vitázik velük, leszögezte: semmi értelme, hiszen már minden szereplő egyértelművé tette, hogy mit képvisel a legfontosabb kérdésekben. "Mi azt a munkát szeretnénk az emberekkel együtt tovább folytatni, amibe 2010-ben belekezdtünk, ők a 2010 előtti világot állítanák vissza." - mondta az alelnök. 
    
Németh Szilárd kiemelte: a három hét múlva esedékes választás igazi tétje az, hogy "bevándorlóország leszünk, vagy megmaradunk magyar Magyarországnak." Ezért ez a döntés nem is négy évről, hanem évtizedekről fog szólni. 
    
Hozzátette: az oktatás, az egészségügy, a szociális ellátás fejlesztése, a nyugdíjak értékállósága, a bérek emelése akkor lehetséges, ha a magyar emberek által megtermelt és befizetett adóforintokat nem a bevándorlókra, hanem a magyar családokra, pedagógusokra, orvosokra, nővérekre, ápolókra és nyugdíjasokra tudják költeni. 
    
A hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választás kapcsán elmondta: nagyon helyes, hogy a Fideszben megszólalt a vekker, hiszen elszántság, bátorság és kitartás nélkül nem lehet győzni.

MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ