Cropped landscape
Belföld
Szijjártó Péter: A bevándorlás életveszélyt jelent + VIDEÓ
2018-03-2209:55
Az elmúlt évek terrortámadásai Európában világossá tették, hogy a bevándorlás terrorveszélyt és életveszélyt jelent - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtöki sajtótájékoztatóján, Budapesten.

A tárcavezető emlékeztetett: ma van a második évfordulója a Brüsszelben elkövetett terrortámadásnak, amelynek 32 halálos áldozata és 340 sérültje volt. 
    
Szijjártó Péter kifejtette: a migrációval kapcsolatos vitákban a legmarkánsabb harc jelenleg akörül zajlik, hogy a migránsok jogai előbbre valóak-e az európai emberek jogainál. A migrációhoz nem fűződik alapvető emberi jog, de a biztonságos élethez igen, elfogadhatatlan és tűrhetetlen, hogy ma Európában a migránsok jogait a biztonságos élethez való jog elé akarják helyezni - hangsúlyozta Szijjártó Péter.
A Stop-Soros a megoldás
 
Továbbra sem adott senki egyértelmű magyarázatot arra, hogy milyen céllal és kinek az utasítására végeztek adatgyűjtést a tranzit zónákban azokról az emberekről, akik illegálisan akartak bejönni Magyarországra – közölte Szijjártó Péter beszélt. Hozzátette: egyértelműen látszik, hogy egy lebukás hullám indult meg azoknál a szervezeteknél, akik a migrációt Magyarországra akarják szervezni. 
 
A politikus hangsúlyozta, a Stop-Soros törvénycsomag megállíthatja a migrációpárti szervezetek munkáját, de ehhez a  választások után is a  jelenlegi kormánynak kell hatalmon maradnia .

ECHO TV - A nemzet hangja - Híradó - MTI

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ