Cropped landscape
Belföld
A Fidesz az interneten is fokozza a kampányt + VIDEÓ
2018-03-2318:09
A Fidesz az online térben is fokozza a kampányt: vezető politikusaik elektronikus levelekben keresik meg támogatóikat, emellett az interneten rövid reklámfilmeket is közzétesznek, ezekben a választás tétjét mutatják be - mondta Hidvéghi Balázs, a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója pénteken. 
A politikus a Youtube-ra feltöltött videójában közölte: ezekben a napokban "még magasabb fokozatba kapcsol" a Fidesz kampánya. 
    
Túl vannak "minden idők legnagyobb békemenetén", valamint több mint százötven teltházas fórumot tartottak országjárásuk keretében, és ezt folytatják a következő időszakban - fűzte hozzá. 
    
Hidvéghi Balázs úgy fogalmazott: míg ellenfeleik egymással vannak elfoglalva, ők választók százezreivel találkoznak közvetlenül. Kiemelte, hogy mostantól az online térben is fokozzák a kampányt: vezető politikusaik elektronikus levelekben keresik meg támogatóikat, emellett az interneten rövid reklámfilmeket is közzétesznek, amelyeket online aktivistáik tovább terjesztenek. 
    
Ezekben az e-mailekben és filmekben a választás tétjét mutatják be, amely változatlan - fogalmazott, azt hangoztatva: "Soros György jelöltjei" arra készülnek, hogy lebontsák a kerítést, végrehajtsák a betelepítéseket és bevándorlóországgá tegyék Magyarországot. 
    
Úgy folytatta: Orbán Viktor kormányfő jelöltjei ezzel szemben megvédik az országot, megtartják a kerítést, és küzdenek a betelepítés ellen. 
    
Meg akarják őrizni Magyarországot magyar országnak; "hazánk sorsa évtizedekre eldől április 8-án" - vélekedett Hidvéghi Balázs. 
    
"Nekünk Magyarország az első, legyünk ott mindannyian!" - tette hozzá a kommunikációs igazgató a videóban.

MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ