Cropped landscape
Belföld
A jobbikosok táskában hordják el Simicskától az ellenzék megvesztegetésére szánt pénzt?
2018-03-2310:03
Az el­len­zéki kép­vi­se­lők meg­vesz­te­ge­té­sére és kor­rum­pá­lá­sára ha­tal­mas össze­get ka­pott a Job­bik. A párt­igaz­gató és a gaz­da­sági igaz­gató tás­ká­ban hord­ják el a pénzt Si­micska iro­dá­já­ból a Ripost cikke szerint.
A párt törvénytelen, fekete kasszájának kezelői, Szabó Gábor pártigazgató és Schön Péter gazdasági igazgató, hetente kétszer mennek Simicskához az újabb meg újabb milliókért. Budapesti irodájában, a XI. kerületben, a Radóc utca 8. szám alatt személyesen keresik fel a milliárdost, aki bankkártyákat és tisztára mosott készpénzt ad át nekik. Bizonyítékok állnak rendelkezésre, jobbikos informátorok és fotók tanúsítják, hogy Vona Gábor megbízottai tömött táskákban, hetente több alkalommal viszik el a pénzt Simicskától a Radóc utcai irodából. A milliárdos hatalmas összeget, vagyonának 10 százalékát, 4 milliárd forintot bocsátott Vona Gábor rendelkezésére - írja a Ripost.

Az Origóhoz fotókat juttattak el a pénzszállítás műveletéről. Ezek közül a lap most kettőt hozott nyilvánosságra. A képeken jól látszik, amint az iroda udvarára bekanyarodik  Simicska jól ismert fekete Jaguárja.
Ebből vesztegetheti meg a Jobbik akár az összes ellenzéki képviselőt, hogy lépjenek vissza az ő javukra. Már hozzá is láttak a sokmilliós megvesztegetésekhez.
A táskájukban egy alkalommal kb. 150 millió forint fér el, húszezres bankjegyekben. Bár hétköznapi járókelőnek álcázzák magukat, vastag sapkát húznak a fejükre, a fenti a képen jól felismerhető Szabó Gábor pártigazgató és a Jobbik "főkönyvelője", Schön Péter.

A cél az, hogy milliókat ajánlva visszalépésre vegyék rá az ellenzéki képviselőket. Csak a Jobbik maradjon meg ezen a térfélen.
Még csak a jéghegy csúcsa, ami Kiskunhalason kiderült, hogy a Jobbik helyi politikusa milliókat ajánlott az LMP-nek, ha visszalépteti a jelöltjét. A megvesztegetési kísérletről bizonyító erejű hangfelvétel is készült!

Gondosan megtervezett országos akcióról van szó, ehhez kellenek Simicska milliárdjai. A korlátlan lehetőségeket biztosító hatalmas összegből bárkit le tudnak fizetni, meg tudnak venni Vonáék. Vona és Simicska külön térképet és névsort készítette azokról, akiket az elsők között próbálnak megvesztegetni, de előbb-utóbb minden ellenzéki képviselőjelöltnek ajánlatot tesznek

Döntő kérdés lesz az elkövetkező napokban, de akár a választások előtt csak néhány órával, hogy hány MSZP-s, DK-s, LMP-s képviselőjelöltet sikerül megvenni Simicska százmillióiból - írja a Ripost.
Az sem érdekli a Simicska-pártot, hogy a képviselőjelöltek felvásárlása egyértelműen bűncselekmény, nemcsak a választási szabályokat sérti, de egyértelműen a büntető törvénykönyvbe ütköző bűntett, konkrétan megvesztegetés, illetve választási csalás, amelynek büntetése akár 8 éves szabadságvesztés is lehet. A rengeteg pénzből képesek megvesztegetni bárkit, legutóbb például a marcali körzetben, sokakat megdöbbentve, a momentumos Fábián László lépett vissza a jobbikos Steinmetz Ádám javára.

Jobbról-balról támadják a Jobbik őszödi beszédét

Közben a Jobbik szóvivője gyakorlatilag megtagadta a 2010 előtti korszakot, és azt állította, hogy valójában soha senki nem az volt, mint akinek a radikális korszakban látszott, emiatt most jobbról és balról is támadják. A Magyar Idők cikke IDE kattintva olvasható.

Ripost
Fotó: Origo
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ