Cropped landscape
Belföld
Egyéves a Troll
2018-03-2318:13
vona, gábor, jobbik, heller, ágnes, pindroch, tamás, Troll, ellenzék
„Szerettük volna azt mondani, hogy a ballib oldalon elfogytak a csúsztatásokkal, demagógiával és fake news-zal megtelt cikkek. Szerettük volna azt mondani, hogy bizony az ellenzéki médiumok tényleg függetlenek és mi maradtunk meg csak propagandistáknak. De nem lehet” – mondta Dobos Marianne. A Troll vendégei: Boros Bánk Levente, Szarvas Szilveszter és Pindroch Tamás.
Az előző adásban kiosztott "A hét trollja"-díjat ezúttal Vágó Gábor kapja, aki szimplán lerészegezte Gyurcsány Ferencet a nagy ellenzéki egyeztetésen. Besült a Migration Aid-bomba, a vezető hírnek szánt anyagot egy órával később már maga az index cincálta szét. Interjúlehetőséghez jutott a köztévében a Jobbik és a Momentum. Megmutatták, hogy viselkednének kormányon. A Jobbik és a Momentum is kiosztotta a riportert és a közmédiát.
Heller Ágnes is megnyilvánult. Heller Ágnes az új jobbikos… Novák Előd nem tudom, hogy ehhez mit szól, amikor az új jobbikosokról beszélünk
- mondta Pindroch Tamás.

Pindroch Tamás Heller Ágnes szavait idézte: Nem a Jobbiknak kellene visszalépnie, hanem a Jobbik javára kellene visszalépnie minden baloldali jelöltnek. Hiszen a baloldali szavazók átszavaznának a Jobbikra, de a jobbikosok nem szavaznának át a bal oldalra. Pindroch Tamás hozzátette, hogy Márki-Zay Péter szerint Vona Gáboréknak vissza kell lépniük nagyon sok helyen a bal oldal javára.

Vona Gábor bevitte középre a pártját, és új megmondóemberei vannak – emelte ki Pindroch Tamás.
A teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Troll
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ