Cover
Belföld
Hazudik és árnyékra vetődött a 24.hu
2018-03-2311:03
Semmiféle eltitkolt jövedelemmel nem rendelkezem, vagyonnyilatkozatomban foglaltak mindenben megfelelnek a valóságnak, mint ahogyan azt tegnap a lap újságírója, Baksa Zoltán kérdésére munkatársaimon keresztül megválaszoltam. 2016-tól veszek részt az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár,  2017-től az MKB Nyugdíjpénztár munkájában. Feladatomat társadalmi megbízatásban látom el, tevékenységemért – a hatályos jogszabályok szerint -  jövedelem nem illethet meg. Kizárólag a pénztárak által fizetett egyes meghatározott juttatásnak minősülő személybiztosításokkal rendelkezem, a kötvények, illetve azok pontos értéke a vagyonnyilatkozatomban szerepel - áll Szatmáry Kristóf közleményében.
A 24.hu által hivatkozott közgyűlési, illetve küldöttközgyűlési jegyzőkönyvekben szereplő juttatások költségtérítés esetében csupán keret jelleggel, a lehetséges felső korlátokat határozzák meg a mindenkori vezető tisztségviselők javadalmazásában, ezért a közgyűlések által jóváhagyott juttatások a valós kifizetésekkel nem mutatnak egyezést. Fentiekről a 24.hu újságírója részletes tájékoztatást kapott, ezért nem tudok másra gondolni, mint hogy a cikk megjelentetése mögött kizárólag politikai lejáratási szándék, illetve a portál részéről az Együtt XVI. kerületi képviselőjelöltjének, Vajda Zoltánnak nyílt támogatása áll. 

Mint ahogyan arra már korábban felhívtam a figyelmet a 24.hu és Vajda Zoltán a személyemet és családomat illető, hónapok óta folyó rágalmazási kampányban összedolgozik. A jelölt és a 24.hu újságíró aktivistái most éppen arról a valódi botrányról akarják elterelni a figyelmet, mely szerint Vajda Zoltán jelölté válásához szükséges aláírásokat a rendőrség lefoglalta, mert bizonyítottnak véli, hogy az ajánlóíveken szereplő aláírások egy részét hamisították, valamint azokon elhunyt személyek adatait használták fel - zárja a közleményt Szatmáry Kristóf.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ