Cropped landscape
Belföld
Völner Pál: Nemzetbiztonsági okokból szükséges a Stop Soros törvénycsomag + VIDEÓ
2018-03-2315:07
stop, soros, migráció, völner, törvény, csomag, bevándorlás
Nemzetbiztonsági okokból nagy szükség van a Stop Soros törvénycsomagra, ez az elmúlt napokban még bizonyosabbá vált - nyilatkozta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a sajtó képviselőinek. Az egy hónappal ezelőtt a parlamenthez benyújtott Stop Soros törvénycsomag célja, hogy nehezebb legyen a bevándorlást szervezni, támogatni és finanszírozni Magyarországon. A törvény elfogadása esetén belügyminiszteri engedélyhez és nemzetbiztonsági eljáráshoz kötné a migrációt támogató szervezetek tevékenységét, valamint 25 százalékos bevándorlásfinanszírozási illetéket is előírna a szervezetek számára utalt külföldi pénz után.
A migrációt elősegítő Soros-szervezetek tevékenységét szigorúan kell szabályozni, engedélyhez kötni és nemzetbiztonságilag ellenőrizni
- hangsúlyozta az államtitkár.

Sorra buknak le az illegális, nemzetbiztonságilag kockázatos eszközökkel Magyarország ellen dolgozó Soros-szervezetek. Hangfelvételek bizonyítják, hogy a migránsokról illegális adatbázist készítenek, német vállalatokon keresztül zsarolni akarják Magyarországot, és az is kiderült, hogy 2000 embert fizetnek Soros "zsoldosseregében" - mondta Völner Pál.

A Soros-szervezetek célja, hogy lebontsanak minden fizikai, jogi és politikai akadályt a migránsok elől és elárasszák velük Európát. Mivel pedig a magyar kormány komoly fizikai, jogi és politikai akadályt jelent a Soros-terv végrehajtásában, akár illegális, nemzetbiztonságilag kockázatos módszereket is bevetnek a bevándorlásellenes nemzeti kormány eltávolítására - mutatott rá az államtitkár.

MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ