Cover
Belföld
Volt jobbikos Vonának: "Jobban járnál, ha a Simitől kapott pénzt beraknád egy bőröndbe, és a családoddal békében élhetnél a világ másik oldalán"
2018-03-2419:53
vona gábor, jobbik, rubi gergely, Simicska Lajos
Plakátkampányt indított egy volt jobbikos képviselő addig, amíg Vona Gábor le nem mond - jelentette be a pártból kiábrándult Rubi Gergely a Facbookon közzé tett videóban
A kemény hangvételű videóban Rubi Gergely, volt jobbikos politikus elmondja, azért plakátkampánnyal üzen, mert miután Vona Gábor utasította a testőreit, hogy ne engedjék őt a közelébe, nincs módja személyesen kérdéseket feltenni neki. 
De nem leszel mindig testőrök gyűrűjében
- üzeni Rubi Gergely, aki szerint 

Vona Gábor sokkal jobban járna, ha berakná egy bőröndbe a Simitől kapott pénzt, és a családjával együtt békében élhetne a világ másik oldalán. 
A volt jobbikos szerint Vona Gáborra már senki sem kíváncsi, hiszen a mostani ózdi rendezvényen is csak 10 érdeklődő jelent meg, 25 párttag, 20 újságíró és a 15 testőr mellett. 
  
Rubi azt is közli, ne higgye Vona, hogy a kampány véget ér a választások után. 
Olyan pofonokat fogsz kapni, hogy a 2022-es választásokig szédülni fogsz
- teszi hozzá a volt jobbikos. 
Az Origo birtokába jutott hangfelvétel tanúsága szerint Farkas Gergely, a Jobbik kiskunhalasi jelöltje 600 ezer forintot ajánlott fel az LMP-s Midi Melániának, hogy visszalépjen a javára. Ezek után a Jobbik pénzt ígért a Kisgazdapárt elnökének is annak érdekében, hogy a párt visszaléptesse talpon maradt jelöltjeit. Az azóta kiderült információk szerint Farkas valójában azt tette, amire a pártközpont utasította: mivel másképp nem ment, Simicskától származó feketepénzzel próbálták és próbálják országszerte visszalépésekre bírni a konkurens baloldali jelölteket. Vagyis Farkas esete nem egyedi. A hozzávaló pénzt pedig Szabó Gábor pártigazgató szállítja egyenesen az oligarchától - számolt be az Origo, mindezt leleplező fotókkal alátámasztva. Simicska házi újságja, az Index lényegében elismerte a Simicska-Szabó találkozókat. Szabó Vona legfőbb bizalmasa, aki mindent tud a párt mocskos ügyeiről, rajta mehetett keresztül a plakátbotrányhoz, illetve tiltott pártfinanszírozáshoz és több mint 600 milliós büntetéshez vezető, szintén Simicskával összehozott korrupciós ügy is. Szabó korábban több százezer forint közpénzből rendeltetett a hazai temetők állapotáról készült „nélkülözhetetlen tanulmányt” a Jobbik frakciójának apjától, aki autószerelő. Ezeknek is köszönhető, hogy mára Szabó Gábor jobbikos pártigazgató Simicska legbensőbb bizalmas embere lett, a milliárdos oligarcha gyakran mondja: neki olyan, a közpénzekkel „ügyesen” bánó emberek kellenek, mint Szabó Gábor. Az előzményekről ITT olvashat. 
Facebook/Origo
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ