Cropped landscape
Belföld
Soros "zsoldoshadserege" a bevándorlás ellenes Orbán-kormány eltávolításán dolgozik
2018-03-2512:14
Az elmúlt napok újabb leleplezéseket hoztak, amelyekből kiderült, hogy Soros "zsoldoshadserege" a bevándorlásellenes Orbán-kormány eltávolításán dolgozik - mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője vasárnap Budapesten.
Kifejtette: Soros György fizetett zsoldosai migránsszervezeteken, Brüsszelen és a hazai ellenzéken keresztül is Orbán Viktort és Magyarországot támadják. 
Halász János szerint ezt most már mind hangfelvételek is bizonyítják. 

Rámutatott: lebuktak, hogy magyarok tízezreinek a munkáját és megélhetését is képesek tönkretenni azzal, hogy német vállalatokon keresztül akarják zsarolni Magyarországot. Lebuktak, mert Soros legalább kétezer embert fizet Magyarországon, hogy az Orbán-kormányt támadja. 

Lebuktak azért is, mert beismerték, hogy valamilyen célból illegális adatgyűjtést végeznek a migránsok között - sorolta a kormánypárti politikus. 

Halász János kiemelte: Soros brüsszeli szövetségesei is folytatják a Magyarország elleni támadásokat és a hazánkat elítélő Soros-jelentés előkészítését. 
Mint mondta: Soros jelöltjei az ellenzéki oldalon is felsorakoznak. Az ellenzék vezetői a Soros-hálózat emberei, és minden helyi választókerületben ott lesz Soros jelöltje - közölte. 

MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ