Cropped landscape
Belföld
Németh Szilárd: A Soros-szervezetek arra használták a tranzitzónát, hogy adatbázist építsenek
2018-03-2615:03
németh szilárd, soros györgy, gulyás gergely
A Soros-szervezetek mindent megtesznek annak érdekében, hogy a kerítést és ezzel Magyarország és egész Európa biztonságát támadják - jelentette ki a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője hétfőn Röszkén. Gulyás Gergely a Németh Szilárddal a röszkei tranzitzónában tett látogatást követően tartott sajtótájékoztatón elmondta, a Soros György támogatta szervezetek mindent megtesznek annak érdekében, hogy a kerítés fennállását támadják és hatékonyságát megkérdőjelezzék.
Gulyás Gergely a Németh Szilárddal a röszkei tranzitzónában tett látogatást követően tartott sajtótájékoztatón elmondta, a Soros György támogatta szervezetek mindent megtesznek annak érdekében, hogy a kerítés fennállását támadják és hatékonyságát megkérdőjelezzék. 
  
Ma a határzár biztosítja az ország és Európa egészének védelmét. A választás tétje, hogy Magyarország és Európa a kerítés garantálta biztonsága megmaradhat-e
 - hangsúlyozta a politikus.
   
Németh Szilárd, az országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke közölte, kiderült, hogy a Soros-szervezetek - hangfelvétellel igazoltan - humanitárius álarc mögé bújva arra használták a tranzitzónát, hogy adatbázist építsenek az itt megfordult migránsokról. 
    
A politikus emlékeztetett rá, 2015-ben a tranzitzónától néhány száz méterre zajlott le a röszkei átkelő ostroma, melyben Ahmed. H. is részt vett. "Ezt a terrorizmusért elítélt embert, a hazai baloldal, a nemzetközi Soros-szervezetek és Brüsszel is próbálják mentegetni" - mondta a politikus. 
    
A képviselő kérdésre válaszolva közölte, az, hogy egy magyar ügyvéd - a Helsinki Bizottság támogatásával - segítséget nyújt a migránsoknak, hogy továbbjussanak Nyugat-Európa felé ékes bizonyítéka annak, hogy a Soros-hálózat a törvényeket is kijátszva minden eszközt fölhasznál arra, hogy Magyarországból bevándorlóországot csináljon, illetve Európába minél több bevándorlót be tudjanak hozni. 
    
A bizottsági elnök úgy fogalmazott, a kormánypártok a magyar emberek kezébe helyezték a Stop Soros törvény elfogadásának lehetőségét. A választók döntenek arról, kiket szeretnének a parlamentben látni: akik megvédik az országot, nemzeti politikát folytatnak vagy, akik bevándorlóországgá tennék hazánkat. 
    
Németh Szilárd leszögezte, Magyarország bebizonyította a világnak, a bevándorlás megállítható. Ebben a határ védelméhez élőerős, logisztikai és anyagi segítséget nyújtó visegrádi négyek mellett Szerbia és Macedónia is a szövetségesünk volt - mondta. 
    
Ha Magyarország elfogadná - amit Brüsszel megpróbál ránk erőltetni -, hogy váljunk bevándorlóországgá, akkor az oktatásra és az egészségügyre nem jutna pénz - mondta a képviselő.
Lehullt a lepel a Soros-hálózatokról
 
A Magyar Idők egy hete hozta nyilvánosságra, hogy Siewert András, a Soros-hálózat részét képező Migration Aid vezetője egy beépített oknyomozó újságíróval folytatott beszélgetésen egyebek mellett elárulta, hogy Soros állítólagos emberbaráti akciói valójában azt a célt szolgálják, hogy maximalizálják politikai befolyását Magyarországon annak érdekében, hogy a pénzügyi érdekei érvényesüljenek. 
 
Amikor Soros valódi céljairól kérdezik Siewertet, ő szó szerint azt mondja magyarul: „Végeredményben minden a pénzről szól. Ebben biztos vagyok.” 
 
Siewert ezen kívül beszél arról is, a Migration Aid a tranzitzónába való bejárását arra használta fel, hogy illegális adatbázist építsenek a menekültekről, méghozzá természetesen titokban. 
Kovács Zoltán: A röszkei támadást is a Soros-szervezet hajtatta végre

A kormányszóvivő szerint a 2015-ös röszkei támadás szervezése is a Soros-hálózathoz kapcsolódik. Kovács Zoltán hétfőn Budapesten, újságírók előtt azt mondta, a kormány kiemelten foglalkozik a Soros-hálózat működésével kapcsolatosan napról napra nyilvánosságra kerülő hírekkel, hangfelvételekkel. Példaként említett egy olyan korábbi nyilatkozatot, amely szerint a Soros-hálózat kétezer embere dolgozik a magyar miniszterelnök és Magyarország ellen. 
A kormányszóvivő szerint a határzár tiltott átlépéséért és társtettesként elkövetett terrorcselekményért nem jogerősen elítélt röszkei zavargó, Ahmed H. tetteinek "mentegetése", az ehhez kapcsolódó nemzetközi lejárató kampány és a nemzetközi közvélemény félrevezetése egyaránt arról tanúskodik, hogy a "röszkei támadást" is a Soros-szervezet hajtatta végre, amelynek semmi sem drága. Minden eszközt felhasznál, hogy az említett kétezer ember a lehető leghatékonyabban tudja végrehajtani Soros György elképzeléseit - mondta, idesorolva külföldi kormányok befolyásolását, illegális adatgyűjtést és nemzetközi szervezetek ellátását torzított adatokkal. 
    
Nyilvánvalónak nevezte, hogy 
a jövő vasárnapi választáson a Soros-hálózat egy olyan bevándorláspárti kormányt akar hatalomba helyezni, amely kiszolgálja az érdekeit, céljait, ezek középpontjában a Magyarországot és Európát védő határkerítés lebontásával.
Mindezek miatt van szükség a Stop Soros törvénycsomagra, amellyel kapcsolatban gondoskodni fognak arról, hogy az új Országgyűlés a lehető leggyorsabban elfogadja, ez a jogszabály garantálhatja ugyanis, hogy a Soros-szervezetek elképzelései ne valósulhassanak meg - közölte a szóvivő. 
ECHO TV - MTI 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ