Cropped landscape
Belföld
Sajtóklub: Gátlástalan és ocsmány hazudozás folyik
2018-03-2621:40
sajtóklub, bayer zsolt, bencsik andrás, huth gergely, lovas istván, simcska lajos
A Simicska és a Soros-média szerint hónapok óta minden héten ellopunk 1300 milliárd forintot, ami azért érdekes, mert ez a költségvetésnek körülbelül a tíz százaléka, tehát ha tíz hétig minden héten előjön egy ilyen ügy, akkor ki fog derülni, hogy nincs magyar költségvetés - így reagált Bayer Zsolt a Sajtóklubban a hétfői Magyar Nemzet címlapsztorijára, amit már a rendőrség is cáfolt. Hozzátette: gátlástalan és ocsmány hazudozás folyik és ráadásul mindig túltolják, mondhatnám azt is, hogy a whisky rossz tanácsadó.
Lovas István elmondta, hogy őt már untatják a napi szinten megjelenő "baromságok". A megoldás az lenne, ha cikkek helyett a bíróságon feljelentést tennének, úgy is övék a bíróságok 90 százaléka - tette hozzá.
Huth Gergely ezekben a cikkekben mindig a bizonyítékokat keresi, de sosincs. Elképzelhető, hogy van egy ügy, amit az amerikai szolgálatok odaadtak a Magyar Nemzetnek, de hogy soha nem fogják bebizonyítani, hogy annak bármi köze lenne a magyar kormányhoz, az egészen biztos - szögezte le a PestiSrácok főszerkesztője.
A műsorban szó volt Gyurcsány Ferenc Kolozsváron készült videójáról is. Bencsik András szerint a DK elnöke azokat az embereket célozza meg a kampányával, akikben "a gyűlölet nagyobb, mint a józan ész". Felidézte: a magyar társadalom egyik nagy sebe Trianon, és ezt sebet gyógyítja be a kettős állampolgárság, ami által sokkal erősebbek lettünk.
Emberek! Akinek van egy kis józan esze, az rohanjon és szavazzon a Fideszre, hogy ez a szörnyeteg nehogy véletlenül szóhoz jusson
- hangsúlyozta a Demokrata főszerkesztője.

Teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Sajtóklub
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ