Cropped landscape
Belföld
Üzenet Simicska Lajosnak: a whisky nem jó tanácsadó
2018-03-2619:29
A Jobbikot érintő újabb botrányok után úgy tűnik, a milliárdos oligarcha Simicska Lajosnak az egyetlen lehetősége, hogy tébolyult vagdalkozásba űzi a médiavállalkozásait. Hétfőn például Kovács Zoltán kormányszóvivőt megkérdezték arról, hogy a Magyar Nemzet információi szerint az FBI tanúvédelmi programja védi az Egyesült Államokban azt a magyar állampolgárt, aki kulcsfigura lehet uniós pénzek állítólagos külföldre juttatásában. A kormányszóvivő erre úgy reagált: ez kampánykamu, szemenszedett hazugság, Simicska médiájának pedig üzenjük, hogy a whisky nem jó tanácsadó. 
A Magyar Nemzet március 26-án megjelent lapszámának Gyémánttá vált „alkotmányos költség", magyar védett tanú Amerikában című közlése – aligha véletlenül – hemzseg a pontatlanságoktól – írja közleményében az ORFK Kommunikációs Szolgálata.

A police.hu-n közzétett írás szerint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) folytatott nyomozást különösen nagy értékre elkövetett pénzmosás bűntette miatt a jelenleg az Amerikai Egyesült Államokban tartózkodó, nemzetközi elfogatóparancs hatálya alatt álló 37 éves Faidt Péter András ellen. Cáfolta az MKB is Simicska újságjának az állításait. Vagyis, ebben az esetben is hazudott a Magyar Nemzet.

A kormányszóvivő hétfői üzenete Simicska Lajos médiájának (a whisky rossz tanácsadó) nyilvánvalóan utalás Simicska életvitelére.

A Ripost írta meg két évvel ezelőtt, hogy a mentők éjszaka vitték kórházba és közel volt ahhoz, hogy életmentő műtetet kelljen rajta végrehajtani, súlyos májproblémái miatt. Az Origo írta meg, hogy több tízmillió forintot érő Jaguárjával tavaly nyáron egy árokba borult Veszprémtől nem messze. A kocsiját egyébként ott hagyta az út szélén, és gyalog kezdett bolyongani az országúton. Veszprémben kétszer is elfogták a rendőrök, amikor – a hírek szerint – részegen plakátokat ragaszgatott át az utcán és trágárságokkal firkálta össze a reklámtáblákat. A fotókon látszott, hogy Simicska részegen többször el is esett, tiszta sár volt a kabátja a milliárdos fenekén.

Kósa Lajost is betámadták

Két hete valótlan tartalmú papírokkal vádolta meg Kósa Lajos minisztert Simicska Lajos Magyar Nemzete, nem kevesebbet állítva, minthogy a miniszterre még debreceni polgármestersége idején 1300 milliárd forintnak megfelelő pénz kezelését bízta egy, az iraton kitakart nevű személy

„A Magyar Nemzet mostani ténykedése tényleg a legalja... ” (Részlet a Sajtóklub február 19-i adásából)

Hajtóvadászat Semjén Zsolt ellen

Három hete fotókat szivárogtattak ki Semjén Zsolt svédországi útjáról a Magyar Nemzetnek, amely – a teljes Simicska-médiával egyetemben – hangzatos hírt faragott a KDNP-elnök vadászatából. Bayer Zsolt publicista szerint a Magyar Nemzetben és az összes ellenzéki médiumban taglalt cikkek lejáratások, aljasságról, ostobaságról, hülyeségről van szó. 

Nincs már kedvem újra és újra elmagyarázni, hogy miért és hogyan hazudoznak ezek a gazemberek. És időm sincs. Megyek vadászni. Ja! Ha nekem nem hisznek, kérdezzék már meg a Simicskát. Ő is vadászik, már ha éppen nincs berúgva.
– olvasható Bayer Zsolt írásában, amelyet érdemes egészében elolvasni

ECHO TV - Origo - PestiSrácok
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ