Cropped landscape
Belföld
Rubi Gergely: A Jobbik hátba szúrta a saját választóit
2018-03-2720:03
rubi, gergely, jobbik, hazaáruló
Jobbik tagként sem tudtam, hogy nem igaz, amit mi képviselünk, ha tudtuk volna ezt, akkor teljesen máshogy álltunk volna a dolgokhoz - így reagált Rubi Gergely a Jobbik volt országgyűlési képviselője Mirkóczki Ádám nyilatkozatára, aki szerint a 2010 előtti Jobbik nem az igazi Jobbik volt, akkoriban nem az igazi arcukat mutatták.
Rubi Gergely kifejtette, hogy gyakorlatilag semmibe vették a munkájukat, de ami a legszomorúbb, hogy a választópolgárokat is.
Ezt a politikát ők gyakorlatilag csak arra használták fel, hogy néhányuk bejusson az Országgyűlésbe, akik most ott maradtak, azok sajnos már anyagilag függenek a párttól. Az összes többi, aki ezt a folyamatot ellenezte, azt mind eltávolították
- emlékeztett.

Rubi Gergely elárulta, a Jobbik egyetlen egy ügyben sem, még a kötelező betelepítési kvóta ügyében sem tudott a kormánypárt mellé állni. „Ebben az egy ügyben sem tudták, a párt érdekeit a nemzetérdek elé helyezni. Innentől kezdve szembe mentek a magyar nemzet érdekének az akaratával és innentől kezdve hazaárulók” - jelentette ki a volt képviselő.

Arra a kérdésre, hogy mikorra időzítheti a párton belüli ellenzék a bizalmatlansági indítványt Vona Gábor ellen Rubi Gergely azt mondta: információi szerint április 9-én tervezik. Hozzátette: ha már gyurcsányi szintekre süllyesztette Vona Gábor a pártot, akkor ígérete szerint írja alá a lemondását. Kifejtette: épp ma tárgyalt egy jobbikos képviselő az MSZP irodája előtt. Rubi Gergely felhívta a figyelmet arra, hogy aki a Jobbikra szavaz az Gyurcsányékat is támogatja, és ezzel vissza fogja hozni az előző garnitúrát a hatalomba.

A teljes beszélgetés:
ECHO TV - A Nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ