Cropped landscape
Belföld
Trágyát kapott Vona Gábor az egykori szimpatizánsaitól
2018-03-2706:21
Egy zsák érett marhatrágyát helyeztek a Vona Gábort szállító autó elé a párt egykori szimpatizánsai - így tiltakoztak a pártelnök pálfordulása ellen. A Vadhajtások nevű csoport tagjai szerint Vona elárulta őket, a Jobbik vezetői ugyanis a 2006-os utcai harcok hatására, valamint a Magyar Gárda segítségével kerültek be a Parlamentbe. Ezeket az embereket azonban most szemen köpték - állítják a nemzeti radikálisok. 
Sötétített transzporterével érkezett meg csepeli kampányzárójára Vona Gábor. A Jobbik elnökét testőrei egyenesen a munkásotthon udvarába terelték, onnan menekítették be a pártelnököt a rendezvényterembe. 
 
A Jobbik egykori szimpatizánsai azt szerették volna, ha Vona Gábor szembenéz velük. Régi párttársai szerint a politikus elárulta őket. 
 
A nemzeti radikálisok ajándékkal is készültek Vona Gábor számára: egy zsák érett marhatrágyát helyeztek a pártelnök autója elé. 
 
Nem csak az egykori párttagokat, a sajtó képviselőit sem engedték be Vona Gábor kampányzárójára. Az Echo TV az udvaron próbálta felvenni a pártelnök beszédét, de a biztonsági őrök onnan is elzavarták stábunkat. Az eseményről egyébként Simicska Lajos médiumain kívül senki sem tudósíthatott. 

A teljes riport: 
ECHO TV - A nemzet hangja - Híradó
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ