Cropped landscape
Belföld
„Már gőzerővel keresik a lakásokat a migránsok elhelyezésére”
2018-03-2812:33
Soros emberei már gőzerővel keresik a lakásokat a migránsok betelepítéséhez. Karácsony Gergely, Vágó Gábor és a "Soros-hálózat" is hozzálátott a lakások összeírásához a migránsok betelepítéséhez - mondta Zsigó Róbert, a Fidesz országgyűlési képviselője szerdán újságíróknak. A kormány nyilvánosságra hozta az adatigénylési dokumentumot.
A Fidesz azt kérte a kormánytól, hogy adja ki azt a dokumentumot, amely igazolja, hogy a Magyar Helsinki Bizottság embereihez köthető a lakáslistáról szóló közadatkérés - tette hozzá. 
Zsigó Róbert hozzátette:

Karácsony Gergelyék a magántulajdonban lévő üres lakások összeírását kezdeményezték, a "Soros-hálózat" pedig már a nemzeti vagyonkezelőnél érdeklődik az állami tulajdonú lakások iránt. Ezt ugyan tagadják, mert ezúttal is lebuktak
A kormány nyilvánosságra hozta az adatigénylési dokumentumot 

A Soros-hálózat embere az állami tulajdonba került lakások listáját akarja megkapni
- írták a kormány Facebook-oldalán a feltöltött dokumentum mellé, amelyet Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár keddi sajtótájékoztatóján ismertetett.

Az államtitkár akkor  azt mondta, március 7-én adta be kérelmet egy olyan ügyvéd, "aki nagyon szorosan kötődik a Helsinki Bizottsághoz". Közölte azt is: a magyar kormány nem adja ki ezt a listát, és áll minden fajta bírósági eljárás elé.

A feltöltött dokumentumban - amelyben kitakarták a személyes adatokat - az igénylő a 2017. január 1-jétől 2018. február 28-ig a magyar állam öröklés jogcímén megszerzett budapesti lakásainak listáját kéri helyrajzi szám és cím szerint.

Az adatkérésről szóló dokumentum ITT megtekinthető. 
Hollik István: Karácsony, Vágó és a Soros-hálózat már lakásokat ír össze a betelepítésekhez
 
Ha április 8-án az ellenzék kerül hatalomra, akkor teljesíteni fogják a "Soros-hálózat" rendelését, és nemcsak a kerítést bontják le, hanem beengedik a bevándorlókat, akiket többek között budapesti lakásokba fognak betelepíteni - jelentette ki Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő kedden újságírók előtt. 
  
A kormánypárti képviselő azt mondta: már eddig is tudták, hogy Karácsony Gergely és Vágó Gábor a "Soros-hálózattal" együtt a betelepítésekhez magánlakásokat írt össze. Az elmúlt hetekben derült ki, hogy Karácsony Gergely megbízásából Vágó Gábor 150 ezer üresen álló magánlakás összeírását kezdeményezte. Ma az is kiderült, hogy a "Soros-hálózathoz" tartozó Magyar Helsinki Bizottság az állami tulajdonban levő budapesti lakások összeírását kérte a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőtől - közölte. 
    
Hollik István kiemelte: világos, hogy ha jövő vasárnap Soros emberei kerülnek hatalomra, itt is ugyanaz történne, mint a migránsokkal teli nyugati országokban; először állami és önkormányzati ingatlanokba, majd később magánlakásokba is beköltöztetnék a bevándorlókat. Hozzátette: így változnak meg a nyugat-európai országok házról házra, kerületről kerületre, ez történt Franciaországban, Svédországban vagy akár Olaszországban. 

MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ