Cropped landscape
Belföld
Tarlós István: A választáson Magyarország identitása az igazi tét
2018-03-2906:41
Tarlós István szerint az április 8-ai választáson az igazi tét Magyarország identitása, illetve az ezt alapjaiban befolyásoló tömeges bevándorlás kérdése. 
A főpolgármester a Magyar Idők csütörtöki számában megjelent interjúban azt mondta: a magyar kormány az egyetlen lehetséges helyes utat iparkodik követni, igyekszik védekezni és felemelni a szavát egy olyan felfogású Európai Unióért, amely az európai népek létérdekeit képviseli. "Még megelőzhető valami sorsfordítóan rossz, amit később elkerülhetetlennek állíthatnak be, ha a jelenlegi ellenzék kezébe kerülne az ország" - fogalmazott. 
    
Úgy vélte: a "multikulturalizmus szolgálatába szegődött" ellenzék meghatározó többsége bevándorláspárti, és szándékosan összekeverik a menekült és az illegális bevándorló fogalmát. "Aki menekült, az szerényen érkezik, bebocsátást kér és tiszteli a befogadó országot. Az viszont nem menekült, aki botokkal, kövekkel kopogtat, követel, fenyegetőzik, gyerekeket hajigál át a kerítésen, és esze ágában sincs integrálódni a polgári életformába" - mondta. 
    
Tarlós István szerint a tömeges illegális bevándorlástól "minden normális ember fél", az ellenzék magát a veszélyt bagatellizálja. A főpolgármester úgy véli, ezek a pártok nem egészen önálló gondolkodás alapján működnek, "felfogásukat befolyásolja, építgeti az a külföldről érkező és terjeszkedő erő, amely nem kis mértékben egy már jól ismert, sokat hallott magyar származású amerikai pénzember nevével hozható összefüggésbe". Ez az erő szerinte most "minden igyekezetével és pénzével" az április 8-ai választás befolyásolásán "mesterkedik".

MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ