Cropped landscape
Belföld
A Fidesz Székesfehérváron tartja kampányzáró gyűlését
2018-04-0314:51
fidesz, Hidvéghi Balázs, székesfehérvár, 2018-as választások, április 8, kampány
Péntek délután öt órakor Székesfehérváron tartja kampányzáró gyűlését a Fidesz a Városház téren - mondta újságíróknak a Fidesz kommunikációs igazgatója kedden Budapesten. 
Hidvéghi Balázs közölte: ez lesz az utolsó nagyszabású eseményük a kampányban, az embereket azonban szombaton is el kívánják érni. 

Beszámolt arról is, hogy több tízezer aktivistájuk keresi fel jelenleg is a választókat, nagy hangsúlyt fektetve a személyes találkozókra. Ugyancsak személyesen viszik el az embereknek Orbán Viktor szavazásra buzdító levelét, amelyben a kormányfő arról ír: a nemzeti oldal jelöltjeinek mindkét szavazatra szükségük van ahhoz, hogy megállítsák Soros György jelöltjeit. 
Vargha Tamás (Fidesz-KDNP) képviselőjelölt és Cser-Palkovics András (Fidesz) polgármester kedden, sajtótájékoztatón szintén megerősítették Orbán Viktor miniszterelnök vasárnapi bejelentését, miszerint Székesfehérváron, péntek délután lesz a Fidesz országos kampányzárója. 
 
Vargha Tamás hangsúlyozta, hogy az elmúlt évek eredményei közül kiemelkedik "egy szemmel nem látható, de annál fontosabb eredmény", az ország biztonsága. Erre is igyekeznek majd felhívni a figyelmet a pénteki kampányzárón, amely 17 órakor kezdődik a Városház téren. 
     
Cser-Palkovics András szerint Székesfehérvár nyugodtan nevezhető erős és fontos városnak, amit jól jelez, hogy a kormánypárt kampányzáró eseményét ott rendezik. Reményét fejezte ki, hogy az Országalma környékén sok mosolygós ember lesz jelen, akik "fontosnak tartják, hogy a város erős maradjon". Úgy vélte: "ehhez az út vasárnapon keresztül vezet". 
     
Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap este az Echo TV Bayer Show című műsorának vendége volt, ahol bejelentette, hogy a Fidesz kampányzárója Székesfehérvárott lesz, amely "egy magyar kampányzáró lesz". 
A teljes adás:
MTI/ECHO TV - A nemzet hangja - Bayer show
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ