Cropped landscape
Belföld
Halász János: A Jobbik nyilatkozata újabb bizonyíték arra, hogy az ellenzék a "Soros-terv" végrehajtására készül
2018-04-0315:39
választás, soros, terv, migráns, ellenzék, LMP, jobbik, mszp, dk, fidesz
A Fidesz szerint vasárnap meg kell állítani Soros jelöltjeit, ezért arra kérnek mindenkit, hogy a vasárnapi parlamenti választáson mindkét szavazatával a Fideszt támogassa.
A Jobbik megdöbbentő nyilatkozata újabb bizonyíték arra, hogy az ellenzék a "Soros-terv" végrehajtására készül. Gyöngyösi Márton jobbikos országgyűlési képviselő egy nyíltan migránspárti nyilatkozattal üzent Brüsszelnek, egyértelművé tette, hogy a Jobbikra is számíthatnak a migránspárti politikában
- fejtette ki Halász János, a nagyobbik kormánypárt frakciójának szóvivője.

A szóvivő szerint ez köti össze a Jobbikot a többi ellenzéki párttal, Gyurcsányékkal, Karácsonyékkal, a szocialistákkal és az LMP-vel, "együtt bontanák le a határzárat és tennék bevándorlóországgá hazánkat". Ezzel ismét egyértelművé vált, hogy a választáson vasárnap Soros jelöltjei fognak szemben állni Orbán Viktor jelöltjeivel.
Soros jelöltjei bevándorlóországgá tennék Magyarországot, Orbán Viktor jelöltjei viszont meg fogják védeni hazánkat
- fogalmazott Halász János.

A Fidesz-frakció szóvivője úgy értékelt: az ellenzéki pártok elvtelenek, a hatalomért és a pénzért mindenre képesek, és ez különösen igaz a Jobbikra. Vona Gáborra és pártjára egyszer sem lehetett számítani Magyarország védelmében: megakadályozták a migránsok betelepítését tiltó alkotmánymódosítást, és most összeborulnak azokkal, akik bevándorlóországgá akarják tenni Magyarországot - mondta a politikus. 
MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ