Cropped landscape
Belföld
Hollik István: Az ellenzék a hatalomért bármire képes
2018-04-0320:32
hollik istván, 2018-as választások, momentum, fekete-győr andrás, visszalépés, mszp
Az ellenzéki oldalon csak elvtelen jelöltek vannak, akik a hatalomért bármire képesek - jelentette ki Hollik István az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. A KDNP-s országgyűlési képviselő szerint ennek egyértelmű bizonyítéka Fekete-Győr visszalépése is, hiszen a Momentum elnöke egy éve még arról beszélt, kizárt, hogy más párttal együttműködjenek. Most pedig egy olyan szocialista politikus javára lépett vissza, aki ellen - saját bevallása szerint - 2010-ben szavazott.
Az elmúlt 48 óra fejleményei Hollik István szerint egyértelmű megerősítése annak, hogy az ellenzék nem képes másra, csak hatalmi osztozkodásra. A hatalomért és a pénzért mindenre képesek - tette hozzá. 

A kereszténydemokrata politikus jelezte, Fekete-Győr András úgy lépett vissza, hogy egy egy évvel ezelőtti interjúban még azt mondta, kizárt, hogy a választásokon más ellenzéki párttal együttműködjenek. 
Most, egy évvel később Fekete-Győr András annak az MSZP-snek a javára lépett vissza, aki ellen 2010-ben – ahogy ő maga mondta – szavazott. Ez egyértelműen mutatja, hogy az ellenzéki oldalon csak elvtelen jelöltek vannak, akik a hatalomért bármire képesek
- szögezte le Hollik István.

A teljes beszélgetés: 
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ