Cropped landscape
Vélemény
Bayer Zsolt: Dobó és Soros
2018-04-0406:19
Hetek óta közöljük azokat a hangfelvételeket, amelyek igazolják és bizonyítják: egy Soros nevű, magyar származású, amerikai „üzlet”- és gazember, nemzetközi spekuláns, szélhámos és hamiskártyás egy teljes hálózatot működtet többek között azért, hogy megbuktassa a magyar kormányt. Ez a pénzzel bőven ellátott hálózat valóban ezt a célt tűzte ki maga elé, s persze azt, hogy – miként bárhol a világon – Magyarországon is ennek a nyomorultnak az üzleti érdekeit és céljait valósítsa meg - írja Bayer Zsolt a Magyar Időkben.
Megszólaltak az elmúlt hetekben a saját hangjukon azok a Soros által pénzelt „civil” szervezetek ilyen-olyan vezetői, akik elmondták, hogyan építenek titokban és tiltott módszerekkel adatbázisokat, hogyan „segítik” a migránsokat, miképpen tartják a kapcsolatot egymással, s hogy ez az egész végső soron csupán a pénzről szól.
Elmondják, hogyan akarták a magyar kormányt megzsarolni Soros utasítására annak érdekében, hogy a kormány vonja vissza a civiltörvényt. E cél érdekében attól sem riadtak volna vissza, hogy több tízezer magyar munkahelyet veszélyeztetve felszólítsák a német kormányt, vonja ki Magyarországról az Audit, a Mercedest vagy éppen a Boscht. (Ez nem csupán erkölcsi értelemben hazaárulás, ez a törvény betűje és szelleme szerint is az, remélem, az elkövető gazember[ek] meg is fogják kapni érte méltó büntetésüket!)
Megismerhettük Soros ilyen-olyan külföldi munkatársainak, partnereinek, fizetett ügynökeinek saját elmondásából, hogyan működik a szervezet szerte a világban: miképpen képes akár „forradalmakat” kirobbantani, törvényes kormányokat elmozdítani, majd a saját embereit pozícióba hozva gazdasági érdekeket érvényesíteni, miképpen tették ezt Ukrajnában.
Megtudhattuk Soros pénzügyi alapjának vezetőjétől, hogy ez a nemzetközi gazember csak Magyarországon kétezer főt „állomásoztat”, akiknek semmi más munkájuk nincs, mint a törvényes magyar kormányt ellehetetleníteni, leváltásában segédkezni és a terepet előkészíteni a káosznak, amelyben aztán újra lehet gazdasági-politikai érdekeket érvényesíteni.
Amiért már egy olyan nemzetközi gazember is lehajol, mint Soros.

Immáron mindez nem összeesküvés-elmélet többé. Ugyanis az érintett emberei beszélnek róla a saját hangjukon, olyan természetességgel, mint ha a legújabb spagettireceptet osztanák meg egymással. S ebben sincs semmi csodálnivaló.
George Soros számára az egész világ egy hatalmas tál spagetti, amelybe ő szabadon, bármikor és bárhol belezabálhat. Ezt szokta meg. S ha valahol ellenállásba ütközött, akkor megpróbálta az ellenállást letörni, ha nem sikerült neki, akkor visszavonult, de többnyire csak átmenetileg. Ugyanis a nemzetközi gazemberek többnyire bosszúállók és kitartóak, George Soros is az.

Persze még mindig lehet azt mondani, hogy mindez lázálom csupán. Lehet azt mondani, hogy mindebből semmi sem igaz. S hogy Soros egy „filantróp” csupán, akitől nemhogy félni nem kell, de akit segíteni egyenesen kötelességünk. Lehet ezt mondani, de aki ezt mondja, az vagy Soros fizetett ügynöke – és mint ilyen, egyszerűen hazaáruló –, vagy nem Soros ügynöke, akkor viszont nem normális.
A valóság pedig mindezek felett roppant egyszerű, talán még soha nem volt ennyire egyszerű: ezektől egyszer s mindenkorra meg kell szabadulni. Ugyanis a nemzetállamok elpusztításának és az új világ felépítésének fedőneve „nyílt társadalom”, fegyvere a migráció, csapásmérő hadereje pedig a civil hálózat.
A másik oldalon pedig csak mi állunk és az akarat. Hogy meg akarunk maradni annak, amik voltunk s amik vagyunk. Hogy úgy akarjuk továbbadni ezt az országot az ivadékainknak, ahogy az őseinktől megörököltük. Ebben itt és most nincs alku. Mert már Dobó István is megmondta: „A haza nem eladó!”.

Bayer Zsolt
Magyar Idők
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ