Cropped landscape
Belföld
Halász János: Ha Soros jelöltjei győznek, mi is elveszíthetjük a biztonságot
2018-04-0412:12
A Fidesz arra kér mindenkit, tartsa szem előtt, ha vasárnap Soros-jelöltjei győznek, Magyarország elveszítheti jelenlegi biztonságos voltát - közölte Halász János frakciószóvivő szerdán a közmédiával. 
Magyarország biztonságos ország, Budapest biztonságos város, a nyugati bevándorlóországok és -városok viszont egyre kevésbé biztonságosak - értékelt Halász János. 
    
Hozzátette: arra kérnek mindenkit, tartsa szem előtt, ha vasárnap Soros-jelöltjei győznek, "mi is elveszíthetjük biztonságunkat", mert ők hazánkat bevándorlóországgá teszik. 
    
Kiemelte: 
a bevándorlóországokban és a bevándorlóvárosokban nincs biztonság, a nők gyakran nem mernek buszra, metróra szállni, sötétedés után egyedül haza menni. A támadók gyakran a fiatal lányokat sem kímélik.
Halász János hangsúlyozta: a bevándorlóországokban ugrásszerűen megnő a bűncselekmények száma, ott a szülők már iskolába sem merik nyugodt szívvel elengedni a gyerekeiket. 
    
A svéd, a német, a francia, a belga embereknek nem volt választásuk, a magyar embereknek viszont van - hangoztatta. 
    
A kormánypárti politikus közölte: ha nem akarunk bevándorlóországban élni, vasárnap meg kell állítani Soros-jelöltjeit. Ezért arra kérnek mindenkit, hogy vasárnap mindkét szavazatával a Fideszt támogassa - mondta Halász János.

MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ