Cropped landscape
Belföld
Székesfehérváron zárta kampányát a Fidesz + Orbán Viktor teljes beszéde
2018-04-0413:03
orbán viktor, kampányzáró, választások, fidesz, székesfehérvár
Székesfehérváron tartotta kampányzáróját a Fidesz. Vargha Tamás, a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje volt az esemény házigazdája, beszédében hangsúlyozta biztos jövőt akarnak a magyaroknak. Cser-Palkovics András Székesfehérvár polgármestere azt kérte a jelenlévőktől támogassák a Fideszt mind az öt körzetben. Orbán Viktor beszédében hangsúlyozta a kampánynak még nincs vége, most van szükség az utolsó nagy hajrára. Mindenkinek, aki meg akarja őrizni Magyarországot magyar országnak el kell mennie szavazni és mindkét szavazatát a Fideszre kell adnia - emelte ki a miniszterelnök.
A Himnusz közös eléneklésével indult a Fidesz kampányzárója Székesfehérváron, ezt követően az esemény házigazdája Vargha Tamás, a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje mondott beszédet.
 
Beszédében elmondta: 
Meg akarjuk tartani az országunkat és biztos jövőt akarunk a magyaroknak!
Hozzátette: Holnapután választunk és nem fogjuk veszni hagyni Szent István örökségét.

Cser-Palkovics András Székesfehérvár polgármestere elmondta, vasárnap tenni fognak azért, hogy megőrizzük értékeinket. 
Polgármesterként szeretném elmondani, hogy mióta dokumentálni tudjuk a város történelmét azóta úgy gondolom Székesfehérvár soha nem kapott annyi segítséget, mint ettől a kormánytól. 
Ezúton is megköszönte Orbán Viktornak a rengeteg támogatást, hiszen olyan beruházások jöttek létre, amiknek már 2010 előtt meg kellett volna lenniük, viszont a baloldal nem valósította meg.  
 
Fejlődés, biztonság és kiszámíthatóság, amire számíthatunk ettől a kormánytól. Döntsünk jól április 8-án!
- folytatta beszédét. 

Cser-Palkovics András arra buzdította a jelenlévőket, támogassák a Fidesz jelöltjeit mind az 5 körzetben. Polgármesterként továbbá azt kérte, hogy fejlődhessen ez a város, vasárnap Vargha Tamásra és Törő Gáborra adják a voksukat!

Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke elmondta, hiába nevezik kampányzárónak ennek ellenére eszük ágában sincs be- és lezárni a kampányt. Éppen ellenkezőleg, egy utolsó nagy hajrát akarunk indítani. A választás mindig a végén dől el! - tette hozzá.

Mi a jövőben is úgy fogunk kormányozni, hogy jól képviseljük a nemzet szabadságvágyát, függetlenségi törekvéseit. Bátran képviseljük azt az énjét amely a magyart magyarrá teszi. 

Ma délután azért jöttünk itt össze, hogy megbeszéljük hogyan fogunk nyerni vasárnap
- tette hozzá. Sok nagy csatát megnyertünk együtt. Ennek fényében kimondhatjuk vasárnap ismét győzni fogunk!  Bebizonyítottuk, hogy a nemzetek ideje nem járt le. Bebizonyítottunk, hogy a keresztény kultúra nem a múlthoz tartozik, épp ellenkezőleg. Magunkkal vihetjük és magunkkal is kell vinnünk a jövőbe - hangsúlyozta. 

Felhívta a figyelmet továbbá arra is, hogy miért sorsdöntő az idei választás:
Orbán Viktor elmondta miért éppen Székesfehérváron tartották a kampányzárót. 

Nem azért, mert idejártam gimnáziumba. Azért jöttünk ide, hogy súlyt és nyomatékot adjunk a szavunknak. Itt akartunk állni, ahol ezer évvel ezelőtt a magyarok ősi temploma állt. Itt akartunk állni, ahol a keresztény magyarság megszületett. Itt érezzük igazán milyen tétje van az előttünk álló vasárnapi küzdelemnek. 
Beszédének végéhez közeledve azt mondta: 

A sikerért nekünk mindig kétszer annyit kellett dolgoznunk, mint másoknak, ez igaz lesz vasárnap is. Mindenkinek, aki meg akarja őrizni Magyarországot magyar országnak el kell mennie szavazni és mindkét szavazatát a Fideszre kell adnia. A visszaszámlálás elkezdődött! Több millió magyar ember akaratát nem lehet pénzzel legyőzni. 
Amíg együtt maradunk mindig győzni fogunk! Magasba a zászlókat, fel győzelemre! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
 - zárta gondolatait a miniszterelnök.

Orbán Viktor teljes beszéde:
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ