Cropped landscape
Krónika
Razzia: Erőszak a rácsok mögött
2018-04-1021:29
Attilát, aki a fél életét börtönben töltötte most emberölési kísérlettel vádolják, mert egy golyóstollal nyakon szúrta a zárkatársát. Nem tartja magát őrültnek, de azt állítja, egyszer elrabolták az UFO-k. Az ügyészség szerint a támadás emberölési kísérlet.
A börtönben roppant egyszerű gyilkos fegyvert készíteni. Orosz Zoltán a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának szóvivője kifejtette a rabok maguknál tarthatják a fogkefét, amelyből könnyedén készíthető bármilyen szúró-vágó eszköz. A szóvivő kiemelte, éves szinten 120-140 alkalommal támadnak egymásra a rabok a magyar börtönökben. 

L. Attila a vallomásaiban hol elismerte, hogy megszúrta Zoltánt, hol véletlen balesetnek próbálta beállítani. Ez természetesén az ügyésznek is szemet szúrt:
Számomra nem ugyanaz, ha valakit nyakon szúrok, vagy beleesik a tollba
- mutatott rá.

Attila és Zoltán is azt állítja, a verekedés megváltoztatta az életüket, mindkettőjük egészsége ráment, az idegrendszerük felmondta a szolgálatot, az eset óta rémálmaik vannak és gyógyszereket kénytelenek szedni. Az ügyben májusban hirdetnek ítéletet. 

A teljes adás:
ECHO TV - A Nemzet hangja - Razzia
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ