Cropped landscape
Belföld
A sorosista Zsohár Zsuzsa roma fiatalokat muszlim szeretetre agitál
2018-04-1313:23
Zsohár Zsuzsanna, a Migration Aid nevű bevándorláspárti szervezet volt szóvivője úgy látszik azt kapta legújabb feladatául, hogy népszerűsítse az iszlámot és a migrációt a magyar társadalom szegényebb, Soros szerint befolyásolhatóbb rétegében - erről tanúskodik az Origo birtokába jutott felvétel. 
Zsohárról érdemes megemlíteni, hogy 2016 végén szír párjával, az egykori illegális migránssal, Samerttel együtt Bécsbe költözött. A sorosista magyar nő azzal keltette fel legutóbb a média figyelmét, hogy kijelentette, hogy ő a magyar választások napjáig az iszlám elnyomást jelképező fejkendőt fog hordani. Zsohár amerikai Gazdájától kapott új utasításának megfelelően úgy tűnik turnéra indult a magyar társadalom migrációra történő „érzékenyítése" érdekében.

Ennek a turnénak lehetett egyik első állomása Zsohár miskolci látogatása, amikor a Lyukóvölgyben, hazánk legszegényebb vidékén, nehéz sorsú emberek részére úgynevezett továbbképzés címen iszlám oktatást tartott. És ahogy az, ezeken a sorosista kurzusokon lenni szokott, abban nem is volt köszönet.
Az Origo birtokába jutott előadási anyagot végignézve, arra a következtetésre juthatunk, hogy Zsohár tudatosan igyekezett a bevándorlás veszélyeit elhallgatni, lekicsinyleni a nyilvánvalóan kevéssé tájékozott, befolyásolható hallgatóság előtt.
A másik dolog, amit megállapíthatunk az előadásáról, hogy azon dolgozott, hogy az iszlám vallást, létformát teljesen európainak és semmilyen veszélyt nem hordozónak állítsa be. Holott az nyilvánvaló, hogy az iszlám vallás és életfelfogás számos eltérő jellemvonást hordoz az Európában honos keresztény-zsidó kultúrához képest, és sajnos – ahogy azt a nyugat-európai tucatnyi terrortámadás mutatja – muszlim hívők egyes rétegei sokkal hajlamosabbak a radikalizálódásra és a másvallásúak ellen történő támadásra.

Nos Zsohár előadásából természetes ez kifelejtődött és az iszlám népszerűsítése érdekében olyan mondatok hagyták el a sorosista aktivista száját: Európában létezik iszlám. Európa része az iszlám, és Európa részei a mecsetek." Hogyha visszafelé haladok a történelemben, akkor az iszlám előtt volt a kereszténység a Közel-Keleten, hiszen az is onnan jött. Azelőtt pedig volt a zsidóság. Ezt a hármat úgy tekinti az iszlám, hogy „a könyv gyermekei". Ami a Tórából indul, folytatódik a Bibliában, és befejeződik az ő számukra a Koránnal. Tehát van gyakorlatilag az 1.0-ás hit; ez a zsidó hit. A 2.0-ás hit, az a keresztény hit, és saját magunknak a még jobban társadalmilag leszabályozott hit, az az iszlám." 

No de itt nem ért véget Zsohár mesedélutánja, mivel természetesen az iszlám népszerűsítése mellett jutott idő az „értékes" kurzus alatt az "érzékenyítésre", a bevándorlás veszélyeinek relativizálására is.
"Az, akit ma Magyarország befogad, ugyan azok a jogok illetnek meg, mint engem, kivéve a szavazás jogát. Azaz: járhatnak a gyerekei iskolába. Vállalhat munkát. És egészségügyi ellátásra jogosult. Ezek az alapvető jogok. Ezeket egyébként az iszlám korábban, 1500 évvel ezelőtt már szabályozta. Tehát őnekik saját kultúrájukból, saját örökségükből eredően gyakorlatilag természetes az, hogyha én valamikor bajban vagyok, akkor nekem segítenek" - mondta Zsohár.
De Zsohár aljas előadásának csúcspontján a tömeges bevándorlást ahhoz hasonlítja, mint amikor egy magyarországi fiatal elmegy külföldre munkát vállalni. Csak épp azt felejtette el megemlíteni a migránssimogató aktivista, hogy sosem fordult az még elő, hogy egy magyar munkavállaló Nizzában teherautóval hajtott volna át ártatlanul sétáló embereken, vagy esetleg Párizsban gépfegyverrel ment volna egy diszkóba, hogy minél több embert elpusztítsanak.

A felvételek az Origo oldalán hallgathatók meg.

Origo
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ