Cropped landscape
Külföld
Soros nem érzett bűntudatot a zsidók vagyonának elkobzása miatt
2018-04-2815:09
Ismét ellentmondásba keveredett Soros György. Egy 20 évvel ezelőtti interjúban azt nyilatkozta, hogy nincs bűntudata amiatt, hogy figyelemmel kísérte, ahogy 1944-ben elkobozták a zsidó emberek vagyonát. Fia, Alex Soros most azt mondta, hogy apja szeretne segíteni a szegény embereknek, mert a zsidó hagyományok erre tanították őt. Amellett, hogy próbálta mentegetni a milliárdos édesapját, ismét bírálta hazánkat. Közben arra is fény derült, hogy Gulyás Márton valóban Soros-aktivista. 
Soros György egy gazdag, vallástalan zsidó ügyvéd, Schwartz Tivadar fiaként született Budapesten 1930-ban. Az 1944-es náci megszállás után az édesapa mindent megtett, hogy megmentse a családját. Hamis okmányokat vásárolt mindenkinek, az akkor 14 éves Soros Györgyöt pedig a Mezőgazdasági Minisztérium megvesztegetett tisztviselőjére bízta, mintha annak a keresztfia lenne. Erről az időszakról mesélt egy 20 évvel ezelőtt készült interjúban az amerikai milliárdos. 

A felvételek alapján Soros Györgynek akkor nem volt lelkiismeret furdalása azért, mert elkobozták a zsidó emberek vagyonát. Fia, Alexander Soros, aki egyébként a Nyílt Társadalom Alapítványok alelnöke, egy interjúban próbálta mentegetni édesapját. Alex szerint Soros élvezi a személyét érő támadásokat, hiszen a háborúban nőtt fel. Mint mondta: a tőzsdesepkuláns mindent elkövet annak érdekében, hogy támogassa a szegény embereket, mert őt erre tanította a zsidó hagyomány. 

Alex amellett, hogy igyekezett jobb színben feltüntetni édesapját, ismét bírálta Magyarországot és a magyar miniszterelnököt. 

A teljes összeállítás: 

ECHO TV – A nemzet hangja - Híradó 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ