Cropped landscape
Krónika
Jogerős: Gyárfás Tamás nem hagyhatja el Budapestet
2018-05-0215:55
Gyárfás Tamás, Fenyő János, Gyilkosság, Fővárosi Törvényszék
A PestiSrácok.hu információi szerint a Fővárosi Törvényszék szerdán helybenhagyta a Budai Központi Kerületi Bíróság (BKKB) korábbi döntését,miszerint a Fenyő-gyilkosság megrendelésével gyanúsított Gyárfás Tamással szemben lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el. A portál értesülései szerint annyi a változás, hogy Gyárfásnak a heti négy alkalom helyett már csak egyszer kell jelentkeznie az illetékes rendőrkapitányságon. 
Ismert, az ex-úszóelnököt azzal gyanúsítják, hogy az alvilág egykori urának, Portik Tamásnak a segítségével húsz évvel ezelőtt megölette legnagyobb üzleti ellenfelét, Fenyő János médiacézárt. Gyárfás ugyanakkor azt állítja, hogy ennek a „szörnyűségnek” ő maga is áldozata és még a „gondolata sem merült fel benne”, hogy az egykori médiamágnást megölesse. 
 
Gyárfás Tamást eddig kétszer hallgatták ki az ügyben: Bánáti János, Gyárfás védője portálnak a második meghallgatás után kiemelte, fontos, hogy a védelem megismerhesse a bizonyítékokat, mert reflektálni érdemben csak úgy tudnak azokra. A védő beszámolója szerint Gyárfás Tamás a kihallgatáson egyértelműsítette, hogy Portik soha nem zsarolta őt, és képtelen állításoknak nevezte azt is, hogy Tasnádi Péter szerint Gyárfás megbízta őt Fenyő János likvidálásának megszervezésével, majd azért három alkalommal is fizetett neki.

PestiSrácok.hu
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ