Cropped landscape
Külföld
Migránsgyerekek erőszakoltak meg egy kisgyermekes anyát Svédországban
2018-05-0418:13
Súlyos, terápiát igénylő lelki traumát szenvedett az a kisgyermekes svéd anyuka, akit három, magát kiskorúnak valló migráns brutálisan megerőszakolt - írja a 888.hu. Az erőszaktevők különös kegyetlenségéről árulkodik, hogy a támadás közben nemcsak, hogy végig nevetgéltek, de fényképeket is készítettek a kiszolgáltatott, magatehetetlen édesanyáról.
Az anyuka tavaly egy könnyed esti sétára indult a svédországi Kalmarban, amikor férjét azzal az indokkal hívta fel, hogy nem érzi magát túlságosan jól. Azonban a telefonhívás megszakadt, mivel három afgán migráns hátulról megkörnyékezte az áldozatot, majd bekényszerítette egy kisebb mellékutcába, ahol mindhárman megerőszakolták. A bíróságon elhangzott,

a brutális támadás közben végig röhögcséltek, és fényképeket is készítettek a megbecstelenített anyukáról.
A tettesek elmenekültek a helyszínről, ám az asszonyt hamar megtalálták a rendőrök, mivel aggódó férje azonnal értesítette a rendőrséget, amint megszakadt a vonal. A hatóságok nem sokkal az incidenst követően azonosították a három migránst, akik mindhárman azt vallották, hogy kiskorúak.

Sajtóértesülések szerint mindhárom migránst ki fogják toloncolni, azonban előtte le kell ülniük a rájuk kiszabott büntetést, amely – a korukra való tekintettel – nem haladja meg a 15 hónapot. Az anyuka azóta intenzív terápiára jár, és nem mer sötétedés után kimenni az utcára.

888.hu
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ