Cropped landscape
Sport
Az intenzív osztályon kezelik Sir Alex Fergusont
2018-05-0616:35
Agyvérzést kapott Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának korábbi legendás vezetőedzője. A 76 éves skót szakemberen sürgősségi műtétet hajtottak végre. A klub közleménye szerint a beavatkozás jól sikerült, jelenleg intenzív osztályon kezelik Fergusont.
Sir Alex Fergusonhoz tegnap hívtak mentőt és szállították kórházba cheshire-i otthonából, majd rendőri kísérettel vitték át a Salford Royal kórházba, itt hajtottak végre rajta életmentő műtétet, és azóta is az intenzív osztályon ápolják. A Manchester United legendás menedzseréért egy emberként drukkol és imádkozik a sportszerető társadalom. Játékosai, ellenfelei, politikusok, zenészek, szurkolók, valamint futballcsapatok üzentek a közösségi oldalakon. Volt játékosa David Beckham az Intsagram oldalán írta: "Ne add fel mester!", míg a városi rivális Manchester City Twitter csatornáján kívánt mielőbbi felépülést.

Sir Alex Ferguson 2013-ban vonult vissza a Manchester United menedzseri posztjától, amelyet 27 éven keresztül töltött be: ez idő alatt 13 bajnoki címével, öt FA- és négy Ligakupa, valamint két Bajnokok Ligája-győzelmével az angol futball történetének legeredményesebb edzőjévé vált.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ