Cropped landscape
Belföld
Megvan, ki lehet az ellenzéki jelölt a józsefvárosi időközi polgármester-választáson
2018-05-1208:46
Győri Péter lehet az ellenzéki jelölt a józsefvárosi időközi polgármester-választáson - tudta meg az ECHO TV.  Ezt a szocialisták fővárosi képviselője nem erősítette meg, de nem is cáfolta. Azt mondta, hogy hétfőn hozzák nyilvánosságra, hogy ki lesz ez ellenzék befutója a nyolcadik kerületben. Józsefváros jelenlegi fideszes polgármestere szerint mindegy, hogy kit indít az ellenzék, ő bízik a választóiban és a Fidesz jelöltjében.

Óriási a titkolózás, hogy az ellenzék kit is állít jelöltként a nyolcadik kerületi időközi polgármesterválasztáson. Egy biztos, a szocialista Horváth Csaba szerint már megvan az ellenzéki biztos befutó. Az ECHO TV információi szerint Győri Péterre, a Menhely Alapítvány elnökére esett az összellenzéki választás. Ezt a hírt Horváth Csaba nem cáfolta. 

Sem megerősíteni, sem cáfolni nem fogom a felvetését. Higgye el, hogy egy jó jelöltet találtunk és olyan jelöltet, akik konszenzusos, aki érti Józsefváros lényegét
– válaszolta kérdésünkre a szocialista politikus. 
 
A kormánypárt Sára Botondot jelöli polgármesternek, aki már hat éve alpolgármesterként dolgozik a kerületben. Kocsis Máté leköszönő polgármester szerint ő lenne a méltó utódja. 

A teljes összeállítás: 

ECHO TV - A nemzet hangja - Híradó
ECHO TV - A nemzet hangja - Híradó
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ