Cropped landscape
Sport
Volt csapata ellen játszik az olimpiai bajnok a döntőben
2018-05-1212:14
Volt csapata ellen szerezheti meg a bajnoki címet az olimpiai bajnok Varga Dániel. A 278-szoros válogatott vízilabdázó pikánsnak érzi, hogy a Ferencvárossal épp előző klubja, a Szolnok ellen mérkőzik a döntőben. Az FTC 18 év után nyerhet ismét vízilabda-bajnokságot. 
Gőzerővel készül a Ferencváros a vasárnap kezdődő bajnoki döntőre. Az FTC kicsit pihentebben várja a mérkőzést, hisz április 25-én játszott legutóbb tétmérkőzést az OSC elleni elődöntőben, míg a Szolnok szerdán még a Bajnokok Ligájában volt érdekelt. Az olimpiai bajnok Varga Dániel nagyon motivált a finálé előtt, két éve pont a Szolnokkal nyert bajnokságot, most a Ferencváros győzelméért száll harcba.
 
„A Fradival nyerhetek bajnokságot. Ennek azért többlet jelentése van, főleg úgy, hogy ez már a második évem, a tavalyi nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna. Az is pikáns kicsit, hogy pont a Szolnok ellen. Meg önmagában ez egy bajnoki döntő, azért edzünk szeptember óta, hogy felkerüljünk a legmagasabb fokra” 
– nyilatkozta az Echo TV-nek az FTC-PQS Waterpolo játékosa, Varga Dániel.
 
A döntő első mérkőzését vasárnap 17 óra 45 perctől játsszák a Ferencváros pályaválasztásával a Császár- Komjádi Sportuszodában. A bajnoki címhez három nyert mérkőzésre van szükség.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ