Cover
Sport
Olümposz (05.13 - teljes adás)
2018-05-1317:22
176 aranyérem kötelez. Két olimpia között minden, amit Pjongcsangra és Tokióra készülő sportolóinkról tudni érdemes - az Olümposzban.
Mikorra időzíti a legjobb formáját Janics Natasa? Mikor versenyez legközelebb Imre Géza és milyen a kapcsolata Kopasz Bálintnak az édesanyjával? A vasárnap esti Olümposzban ismét hazánk legjobbjai szerepelnek.
 
Janics Natasa a 2016-os olimpia után egy évig átállt a másik oldalra. Kínában edzőként segítette az ottani sportolók felkészülését. A kis kitérő után másként tekint az edzőire és versenyzői stílusa is megváltozott. De hogy mikor láthatjuk újra régi formájában a háromszoros olimpiai bajnokot? Erre ő maga ad választ.
 
Imre Géza sorra hajtja végre a megdöbbentő feladatokat. A riói olimpia után már akkora fájdalmai voltak, hogy úgy döntött, inkább kés alá fekszik. A 43 éves párbajtőrvívó már versenyen is kipróbálhatta magát, ami további löketet adott a Honvéd sportigazgatójának. Lehet, hogy Rió után Tokióban is szurkolhatunk Gézunak?
 
Egy hét és újra hazánkba látogatnak a kajak-kenu sportág legjobbjai, hiszen a világkupasorozat első állomását hazánkban, Szegeden rendezik. A mezőnyben ott lesz a 20 éves Kopasz Bálint is, aki tavaly, sokak meglepetésére, aranyérmet nyert. A fiatal tehetség a 2017-es tapasztalatok mellett az idei terveiről is beszél a Balzsay Károly által vezetett Olümposzban vasárnap 22:30-kor.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ