Cropped landscape
Sport
Bánja döntését Ambros Martín
2018-05-1415:52
Megbánta döntését Ambros Martín, a Győr női kézilabdacsapatának távozó edzője. A spanyol szakember ugyanis már hetekkel a vasárnapi Bajnokok Ligája-címvédés előtt bejelentette, otthagyja a Győrt, és az orosz Rosztov-Donhoz szerződik.

Történelmi sikert ért el vasárnap a Győr a női kézilabda Bajnokok ligája négyes döntőjében, miután 27-26-ra legyőzte a Vardar Szkopjét. Görbiczék a négyes döntők bevezetése óta első csapatként tudták megvédeni címüket. A szezon végén azonban távozik az együttes sikeredzője, Ambros Martín, aki nem titkolta, bánja korábbi döntését.
 
„Mindennap bánom, hogy ezt a döntést hoztam. De ha valami bánt, nem szabad, hogy eluralkodjon rajtad. El kell engedned. Nem könnyű ettől a klubtól elköszönni. Rossz döntést hoztam, dehát ez az élet. Nem tudom, mi lesz a jövőben, csak abban vagyok biztos, hogy most nagyon boldog vagyok” 
- mondta a vezetőedző.
 
A spanyol szakember hat év alatt négy Bajnokok Ligája-elsőséget, valamint öt magyar kupa győzelmet szerzett a Győrrel és közel áll ötödik magyar bajnoki címéhez is. A Rába-partiak új vezetőedzője a jelenlegi másodedző, Danyi Gábor lesz.
 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ