Cropped landscape
Sport
Hosszabbítás 05.14. - teljes adás
2018-05-1415:54
Amit az elmúlt hét eseményeiről tudni érdemes. Gólok, pontok és másodpercek, sikerek és kudarcok, sztárok és sztorik a Hosszabbításban.
A hétvégén Budapest volt a női kézilabda fővárosa, hiszen a Papp László Arénában rendezték a női Bajnokok Ligája négyes döntőjét. A Final Fournak címvédőként vágott neki a Győri Audi ETO

A férfi kézilabdázóknál a magyar bajnoki cím a tét. Két BL-résztvevőnk egyaránt hatalmas csatára készült a Szeged és a Veszprém első, szegedi összecsapásán.

Szegeden elkezdődött a kajak-kenu szezon. A hétvégi világkupa-verseny előtt legjobbjaink a Maty-éren szálltak vízre és küzdöttek meg egymással az indulás jogáért.

Bajnokot avattak a női vízilabdázóknál. Nem történt semmi meglepő, az évek óta egyeduralkodó UVSE az idén is magabiztosan szerezte meg az aranyérmet.

Tagja volt a 2005-ben világbajnoki címet szerző magyar női vízilabda-válogatottnak, többször állt világversenyek dobogóján, az olimpiákon is stabil tagja volt a nemzeti együttesnek, és 35 évesen úgy döntött, hogy befejezi aktív pályafutását. Kisteleki Dóra elköszönt a medencétől.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ