Cropped landscape
Belföld
Tordai: Ha a folyosón lehet, az ülésteremben is lehet tiszteletteljesen tegeződni
2018-05-1420:53
Tegeződhetünk? – így kezdte az ECHO TV Napi aktuális című műsorának hétfő esti vendégeként a beszélgetést Tordai Bence, a Párbeszéd politikusa, akinek nagy vihart kavart az első parlamenti felszólalása, amely során az ülésvezetés majdnem megvonta a szót, mivel a képviselő letegezte Orbán Viktor miniszterelnököt, valamint a Fidesz és a KDNP frakciójának tagjait. 
Tordai Bence az általa legjobban tisztelt embereket tegezi – erre maga a politikus hívta fel a figyelmet. Az ellenzéki képviselő szerint, ha az Országgyűlésben nem tegezte volna le Orbán Viktor miniszterelnököt, senki sem nézte volna meg azt a felszólalást, ami egyébként Magyarország minisztériumainak felsorolásáról szóló törvényjavaslat parlamenti vitájában hangzott el. 
 
A Párbeszéd politikusa szerint olyan értelemben megadta a tiszteletet a Ház méltóságának, hogy sem sértő, sem pedig illetlen kifejezést nem használt. Tordai Bence egyébként felidézte, hogy a Parlamentben Latorcai János is letegezte őt, amikor vették fel a mandátumukat. 
 
A teljes beszélgetés: 
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ