Cropped landscape
Krónika
Razzia: Szennyezett drog vezetett a férfi halálához
2018-05-1520:01
Emberölésben bűnös a hajléktalan férfi, aki aranylövést adott be barátjának. A bíróság szerint óvatlan volt, amikor beszúrta a szennyezett kábítószert. A drogot a hírhedt Hős utcában vették. A Razzia stábja utánajárt az esetnek.
Első fokon bűnösnek találta a bíróság azt a férfit, aki halálos kábítószer keveréket fecskendezett legjobb barátja nyakába. A 8. kerületi drogosok a hírhedt Hős utcában vásárolták az anyagokat, amelyekből a végzetes koktélt keverték. A 35 éves férfit gondatlanságból elkövetett emberölés miatt állították bíróság elé.
Endre vidékről költözött Budapestre, ahol hajléktalanként kábítószer kereskedelemmel foglalkozott. Akkor fordult jobbra a sorsa amikor megismerkedett Jenővel és Angélával.

Az áldozat egykori élettársa elmondta, férje nem tudta feldolgozni fia elvesztését, ezért nyúlt a kábítószerhez, amit Endre adott be neki rendszeresen.
Endre és Jenő között különös kapcsolat alakult ki, a pár többször enni adott a férfinek, aki néha még éjszaka  is a pár lakásában alhatott, cserébe a kábítószer beadásában való segédkezésért.

Az utóbbi időben már sehol sem lehetett rajta vénát tálálni, még a nyakán sem
- mondta a férfiről a vádlott.

Endre elmondta, a halálos végkimenetelű decemberi alkalommal sem a beadás szakszerűségével volt a gond, hanem a szennyezett anyag okozta a tragédiát. Az áldozat élettársa szerint a vádlott végignézte Jenő halálát, nem nyújtott segítséget amikor a férfi rosszul lett.
Ő végignézte, ahogy rám esik az a nagy darab ember, és ő otthagyott amikor kértem tőle a segítséget
- mondta Angéla a végzetes balesetről.

A teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Razzia
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ