Cropped landscape
Sport
Ünnep a Dunakapu téren
2018-05-1513:11
Mintegy kétezer szurkoló köszöntötte üdvrivalgással a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatát a Dunakapu téren hétfő este a Bajnokok Ligája-címvédés alkalmából.
Több ezren köszöntötték a Győri Audi ETO KC csapatát a Dunakapu téren. A zöld-fehér klub története során negyedik alkalommal nyerte meg a női kézilabda Bajnokok Ligáját.
 
„Akár a helyszínen, vagy a TV készülékeken keresztül, akik nézték a küzdelmet, egyet lehetett látni, hogy ez a csapat valóban csapat. Az ETO!”
– így köszöntötte a játékosokat Győr polgármestere, Borkai Zsolt.
 
A csapat és a játékosok is azt mondták, a telt házas Papp László Sportaréna hangulata átsegítette őket a nehézségeken, ezért volt fontos, hogy köszönetet mondjanak ők is a szurkolóknak.
 
„Talán az egyik legfontosabb pillanat, amikor a szurkolók ide kijönnek és megköszönik nekünk azt, amit produkáltunk. De én azt gondolom, ez legalább olyan kölcsönös a részünkről, hogy megköszönjük, hiszen tényleg fantasztikus ez a hangulat, ami itt van, és ez a hangulat nem csak itt van, hanem a hazai mérkőzéseken, sőt idegenben is. És ez tényleg fantasztikus” 
– lelkendezett Danyi Gábor, a Győri Audi ETO KC másodedzője.
 
Az Audi ETO történelmet írt, hiszen amióta Final Four rendszerben rendezik a döntőt, elsőként védte meg címét.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ