Cropped landscape
Sport
A legjobb 4 közé jutás a cél
2018-05-1618:24
A legjobb 4 közé jutás a célja a magyar férfi röplabda-válogatottnak az Európa Liga ezüst csoportjában. Megfiatalított csapatunk az első mérkőzésen, szombaton Horvátországgal találkozik. 
Hétfő óta készül teljes kerettel, új szövetségi kapitányával a férfi röplabda-válogatott. Bogdan Tanase célja a közelgő Európa-Ligában a legjobb négybe kerülés mellett az, hogy a csapat felkészüljön az őszi Európa-bajnoki selejtezőkre. A tréner még ismerkedik a játékosokkal.
 
„Nagyon jó, hogy az Európa Liga az Európa-bajnoki selejtezők előtt van, mert így láthatom az összes játékost a mérkőzések és az edzések alatt, és ez a fiatalok szempontjából hasznos” 
- mondta Bogdan Tanase.
 
A szövetségi kapitány már most sok új dolgot vezetett be a játékosok életébe.
 
„Azzal kezdte az első napot, hogy adott egy A4-es lapot, ami tele volt írva szabályokkal. Például, hogy miket kell betartani, ha válogatott felszerelésben vagyunk: dohányzás, alkohol, ilyen alapvető dolgok. Azokon a taktikai dolgokon is változtatott kicsit, amiket eddig én tapasztaltam a pályafutásom során” 
- nyilatkozta csatornánknak Nagy József, válogatott játékos.
 
A válogatott csütörtökön elutazik Splitbe és szombaton Horvátország ellen kezdi meg szereplését az Európa-Liga ezüst csoportjában.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ