Cropped landscape
Külföld
Sokkoló felvételek - kalapácslengető migránsok törtek-zúztak Birminghamnél
2018-05-1612:03
Brutális migráns összecsapás történt Nagy-Britanniában, Birminghamnél. Több tucat kalapácslengető gengszter esett egymásnak, vérrel borítva be mindent. Ráadásul még egy Mercedes gépkocsit is szétvertek – írja a Lokál a The Sun című lapra hivatkozva.
Az esetről videó is készült. A sokkoló felvételen látszik, ahogy több tucat vad gengszter egymást csépeli. Kalapácsokkal, krikett ütőkkel és fadarabokkal püfölték egymást. Az is jól látszik, ahogy egy ember vérző fejjel rohan, miután egy gengszter csapat elkapta és megverte. A brutális verekedés a Kabul Darbar étterem előtt tört ki.
A drámai felvételen az is látszik, ahogy egyikük fel-le ugrál egy Mercédeszen, amíg a társai betörik az ablakait. A Mercedes váza is teljesen eldeformálódik.
 
A rémült vásárlók az étterembe menekültek, egyikük megpróbált kimenni az étterem elé és leállítani a vandálokat, de válaszul egy kocsihoz nyomták. Ezután a csapat egy egyedül sétáló embert választott célpontul, akit a földhöz vágtak, mikor az megpróbált elmenekülni. Később lehet látni, ahogy a járdán ül,  a fejéből ömlik a vér és egy másik ember próbál segíteni neki. Aztán a gengszterek két autó felé rohantak – egy fekete és egy ezüst – és elhajtottak a helyszínről.

A rendőrök azt mondták, hogy eljutott hozzájuk a felvétel és megerősítették, hogy két ember megsérült az összecsapásban.

Lokál
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ