Cover
Belföld
Balog Zoltán: Búcsúzó miniszterként nagy és sok terhet teszek le
2018-05-1719:21
2018. május 17-én búcsúzó miniszterként nagy és sok terhet teszek le. Ez az időszak 2012 és 2018 között eredményeket, sikereket, kudarcokat és mulasztásokat jelent. Köszönöm mindenekelőtt miniszterelnök úrnak, hogy ezt a munkát 6 éven keresztül végezhettem - írja a leköszönő emberi erőforrások minisztere Facebook posztjában.
A miniszter szerint két parlamenti választáson aratott győzelem egy minisztérium munkájának értékelésére csak feltételesen alkalmas. De az elmúlt évek eredményei mérhetők azok életében, akikért dolgozunk. S az is biztos, sokan segítettek abban, hogy a feladat ne „mission impossible” legyen. Köszönöm ezt a segítséget!
Köszönöm elsősorban annak, Aki az örömöt, a jót, a bajt, a sikert, a kudarcot – az életet adja. Ő adja az áldást, és Ő mondja ki a végső ítéletet. Köszönöm azoknak a segítségét, akik munkatársként, közéleti tisztségviselőként, egyházi emberként, a kultúra szereplőiként, egyszerű polgárként, nemzetközi partnerként erősítettek, megajándékoztak a figyelmükkel, kritikus szolidaritásukkal, vagy csak egyszerűen – de a legjobb tudásuk szerint – elvégezték a munka rájuk eső részét.
Balog Zoltán megkövet mindenkit, akinek adósa maradt és posztjának végén azt kéri, hogy támogassák az utódjának munkáját.

ECHO TV
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ