Cropped landscape
Külföld
Robbantásos merényletben meghalt egy magyar nő Kaliforniában
2018-05-1709:29
Csomagba rejtett bomba robbanhatott egy kaliforniai magyar szépségszalonban. A magyar tulajdonosnő meghalt a robbanásban, három ember pedig megsérült. A hirado.hu értesülései szerint korábban azt gondolták, hogy gázszivárgás okozta a detonációt, de mostanra kiderült, hogy szándékosan robbantottak. 
A kaliforniai Aliso Viejo városban egy magyar szépségszalon ellen követtek el merényletet. A Híradó szerint 48 éves (más források szerint 40 éves) tulajdonos, Ildikó is a kozmetikai szalonban volt, amikor a robbanás történt.

Ő a helyszínen meghalt, további három ember megsérült.
Korábban azt hitték, hogy a robbanást gázszivárgás okozta, az FBI később azt mondta, hogy már nem hiszik, hogy baleset volt, a robbanást egy robbanószerkezet okozta.

Az M1 helyszíni tudósítója arról számolt be, hogy az FBI egy robbanószerkezet darabkáit találta meg a magyar szépségszalonban. A nyomozóiroda „gyanús anyagokat is talált", amelyeket már elemeznek.

Sajtóinformáció szerint a bombát egy kézbesítő vihette szalonba, ami egy orvosi központ emeletén volt.

Ildikó 15 éve élt az Egyesült Államokban férjével, felnőtt gyerekével és az  édesanyjával. A nő múlt héten érkezett vissza Magyarországról az Egyesült Államokba.

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ